Ови хороскопски знаци су мајстори у лагању

Агенције
Ови хороскопски знаци су мајстори у лагању

Без обзира колико ситне могу бити лажи, оне могу и те како да утичу на повjерење које други људи имају у вама. И док неки људи не умију да лажу, други то врло вјешто раде. Ових шест знакова су најбољи у томе.

Близанци – Иако близанци на први поглед дјелују веома промишљено, радознало и заинтересовано за нове ствари, веома су нервосни и недослиједни. Њихова неискреност долази из њихове непоузданости. Не можете им вјеровати на ријеч. Иако ће вас убијеђивати рецимо да не воли спорт, сутра ћете га затећи како гледа утакмицу. То раде несвјесно.

 


Рак – Људи рођени у овом знаку веома су маштовити и због тога врло лако могу креирају сценарио који се није ни догодио. Добри су у лагању на лицу мјеста. Најчешће ће слагати у стресним ситуацијама или онда када желе да избјегну проблеме.

Лав – Лавови воле да драме. У позоришту би за глуму покупили највеће оцене. Воле да буду у центру пажње, па их њихова харизма чини добрим лажовима. Често лажу како би убиједили себе дасу бољи од других.

Вага – Особе рођене у овом знаку су одлични у лагању, али интересантно је да то никада неће учинити са лошом намјером. Без проблема ће вам рећи како вам фризура изгледа одлично иако се никако не слажу са тим. Мисле да су њихове лажи безопасне, па истину прећуткују само како не би узнемирили друге.

Јарац – Јарчеви су практични и озбиљни, често су и искрени, али осјећају да морају да слажу када треба да нешто ураде. Рецимо уколико треба да изађу на дејт, слагаће да су заузети, иако нису. Њихова тенденција да очекују најгоре може да изазове најгоре у њима.

Риба – Оне су пријатељски настројене и саосјећајне, склоне да изигравају жртву. Чак и ако су углавном потпуно искрени, љихове лажи је јако тешко открити и немају проблем да слажу некога кога не воле. Ако вас риба слаже, знајте да вас не сматра претерано блиском особом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана