Ови хороскопски знаци не заборављају бивше ни за два живота

GS
Foto: Instagram

Неки хороскопски знаци успостављају емотивне везе на дубљем нивоу, па није изненађујуће да не заборављају бивше тако лако.

Није изненађујуће да управо водени знаци остају привржени бившим љубавима дужи временски период, чак и када уплове нову везу. Припадници ових хороскопских знакова не доживљавају то као љубав који осјећају према садашњем партнеру, већ као сјећање на лијепе успомене које су доживјели у том периоду.

Хороскопски знаци који не заборављају бивше
Пребољети стару љубав неријетко умије бити врло дуг и болан процес. Неки хороскопски знаци се неће ни окренути, док други не заборављају бивше ни за два живота.

Погледајте шта каже хороскоп.

Рак

Када се појаве потешкоће у тренутној вези или само мирисна свијећа подсјећа на парфем бившег партнера, Ракови одмах почињу да осјећају носталгију. Рак је управо хороскопски знак који ће, у знак сјећања на прошле везе, задржати ситнице које га подсјећају на бившу љубав, а због тога је велика вјероватно да најће налетјети на љубомору садашње.

Шкорпија

Без обзира на то да ли Шкорпија размишља о могућности да се врати бившем партнеру, о могућностима да му се освети, или се присјећа неправде која јој је приређења, нека невидљива нит повезује овај хороскопски знак са прошлошћу. Доживљавајући све дубоко у себи, Шкорпије често не дозвољавају да њихове емоције изађу на површину, због чега не заборављају бивше тако лако.


Рибе не заборављају бивше

Нико није краљица драме као Рибе. Свјесни сваког искуства, сваки растанак доживљавају веома болно дужи временски период. Неријетко то показују врло разметљиво како би доказали колико дубоко знају да воле. Чак и ако се нова, ништа мање вриједна љубав ускоро појави у животу Риба, овај хороскопски знак једноставно не зна како да једну особу замјени другом, везујући се за сваку на свој начин, па јој дајте времена, преноси Маrieclarie.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана