Ови хороскопски знаци имају шансу да се вјенчају сљедеће године

ГС
Ови хороскопски знаци имају шансу да се вјенчају сљедеће године

Ако једва чекате 2024. годину и питате се да ли ће вам донијети вјенчање, звијезде имају одговор за вас. Завирите у будућност, али знајте да вам хороскоп нуди само оријентацију, а не гаранцију. Тако разумијете астропрогнозу на тему - који хороскопски знаци имају шансу да се вјенчају сљедеће године.

ОВАН

Ован је знак ватреног и авантуристичког темперамента и није га лако контролисати. Ипак, управо тај дух ће га сљедеће године учинити неодољивим, па потенцијални партнер лако може пасти на кољена. Највеће шансе за брак су у првој половини године. Ако кажете „да“, услиједиће срећан период.

БИК

Бик је познат по својој стабилности, али његов хороскоп предвиђа много турбуленција у 2024. години. На љубавном плану, могуће је прекинути љубавну везу, али ће то довести до потенцијалног брака. Када се партнери раздвоје, страсти спласну, а они трезвено размишљају о томе колико љубави и поштовања осјећају једно према другом, то ће их вратити у још хармоничнију заједницу. Слиједи помирење, па вјенчање.

РАК

Рак је један од најосјетљивијих знакова у хороскопу, увијек спреман да помогне. Спремност да бринете о свом партнеру и да му се посветите може доћи до изражаја 2024. године. Астролози тврде да вам се на путовању могу десити значајне ствари, па ако се то деси са партнером очекујте понуду за брак.

ШКОРПИЈА

Шкорпија је вођена страшћу, а то је управо оно што ће привући вашег партнера 2024. године. Романтика и уживање воде вас до великих обећања, а највише шанси за брак најављује хороскоп онима који су већ стали пред матичара. Заборавите оно што тада није успјело, овај пут - више среће!

ЈАРАЦ

Упорни и амбициозни Јарац је незаустављив када се на нешто усредсреди, а за 2024. одлучио је да среди брачни статус. Ако је можда мало збуњен када су у питању емоције, осјећај међусобног поштовања и разумијевања ће га сигурно увјерити да је вријеме за брак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана