Ови хороскопски знаци имаће савршен август, срећа им стиже на свим животним пољима

ГС
Ови хороскопски знаци имаће савршен август, срећа им стиже на свим животним пољима

Август је већ стигао, а у овом предивном љетњем мјесецу неке хороскопске знакове чека прави низ среће.

У овом изванредном периоде неке астролошке знакове такође очекују необични обрти и неочекивани догађаји који ће увелико утицати на њихову материјалну ситуацију.

Погледајте који ће хороскопски знакови због добрих звијезда успјети у скоро свему у мјесецу августу:

Лав

Лавови се у августу могу у потпуности посветити љубави – самци једнако као и парови. Очекује их узбудљиво вријеме с пуно страсти и осјећања. Мале препирке ствараће повремено узаврелу атмосферу код парова, али на крају ће само још више пожељети једно друго. На послу ће бити затрпани понудама па ћете буквално моћи да бирају пројекте и послодавце. Уз толико акције би требало да се побрину да с времена на вријеме направе паузу и окријепе се лаганом храном богатом витаминима.

Дјевица

Особе рођене у знаку дјевице дјеловаће попут магнета на људе око себе, јер у августу ће имати фантастичну харизму и магнетску привлачност. То ће их учинити пожељним партнером за узбудљиву везу. Наравно, позитивне вибрације зраче и на послу, што могу веома добро искористити. Ваше идеје имаће велике шансе и биће добро прихваћене код надређених. У исто вријеме, међутим, пројектима треба да приступе опрезно и изводе их конзервативно, без неких великих револуционарних промјена.

Шкорпија

У августу ће буквално прштати позитивном енергијом и сексепилом па ћете коначно доћи на своје када су у питању љубавне везе. Неке шкорпије би могле да се вјере и ускоро стану на луди камен. Зашто још чекати ако већ имају партнера из снова поред себе? Марс је ту да им помогне у послу. Помоћи ће им да прерасту сами себе и ураду ствари о којима се вјероватно прије нису усуђивали ни да сањају. Слободно треба да послушају своје срце, неће погријешити, пише Мисс7.

Ован

Овнови ће такође имати користи од космичких енергија у августу. Сада су у апсолутном побједничком низу. Захваљујући повољној констелацији Сунце-Венера, овнови су тренутно врло кокетно расположени и имају невјероватан шарм који је јако привлачан другима. Самци би сада требало да се мало потруде, док парови максимално уживају у љету. Август обећава романтичне везе и пуно љубави.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана