Ови хороскопски знаци гунђају од јутра до мрака, да ли сте међу њима?

ГС
Foto: Илустрација/Пекселс

Не откривамо имена, не дирамо у претпоставке, али сви знамо некога ко се стално жали зато што мушица лети. Постоје људи који имају јединствену способност да пронађу негативан аспект у скоро свему.

Учиниће вам услугу и отићи са вама до оног ресторана у који сте толико дуго жељели да одете и коначно сте успјели да резервишете сто. Међутим, они ће се жалити: да је осветљење прениско, да столице нису биле удобне, да је мени непотпун, а цијене неразумне.

Вријеме је такође једна од њихових омиљених тема. Ако је превруће, превише хладно, превише влажно, превише сунца – гунђање је неизбјежно. Њихов живот је непрестана сапуница или драма. Све лоше што им се деси пропраћено је монологом, а неки од њих чак лако освајају Оскаре за глуму.

Да, негодовање може бити здрав начин реаговања на све што вас мучи, у смислу да изражавате своја осјећања. То може бити и начин комуникације, да разговарате са својим вољенима о ономе што вас брине у вашем животу. С друге стране, прекомјерно кукање је тренутак гдје се граница између доброг и лошег замагљује. Као што се то дешава у другим случајевима, астрологија такође даје добар увид у то ко би могао да буде највећи негативац Зодијака.

Рак

Супротно ономе што мислите, кукњава није у намјерама Рака, барем, они не желе свјесно да кукају и жале се. У њима се само толико тога дешава. Када се њихове емоције нагомилају, морају их некако изразити. У супротном, свака фрустрација коју могу да осјете могла би имати разарајући ефекат на њихову психу. Њихова несигурност такође ту не помаже. Кукњава је за Рака њихова психотерапија. Међутим, то је један од најтврдокорнијих знакова. Ако заиста жели да престане да кука о свему, може. За то је потребан само чист ум.

 

Шкорпија

Шкорпије не желе толико да кукају, али то се једноставно дешава. Њихова способност да буду брутално искрени и њихова страст је само савршен рецепт за то. Шкорпије су одлучне и динамичне, када им се нешто не свиђа, неће се трудити да то сакрију, или „нагласе“. Желе да имају контролу и када ствари измакну контроли, труде се да је врате. Проблем је што у животу постоје многе ствари над којима немамо контролу, а то је реалност, коју Шкорпије, наравно, не воле. Међутим, треба да имају на уму да у овим случајевима жалба не помаже.


Стрелац

Стрелчеви су посебан случај. С једне стране, они су оптимистични и спонтани. С друге стране, кажу прво што им падне на памет, а то значи много приговарања. Негативност не замагљује њихово размишљање, али понекад се чини да једноставно немају никакав филтер за оно што кажу. Ако нешто није у реду, они ће на то указати. Можда не зато што су узнемирени, већ зато што су тек примијетили. Стрелац се може изнервирати и учествовати (ако не и бити звијезда) у тучи, а касније ће се бринути о посљедицама. Приговарање Стрелца је само још један начин да изнесе своје мишљење, чак и када то нико није тражио.

Новости/ Магазин 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана