Ови хороскопски знаци би могли да пробуше кашику овог љета, док још није касно

ГС
Ови хороскопски знаци би могли да пробуше кашику овог љета, док још није касно

Љето је увелико почело, вријеме када се сунце смјешка, а авантура вреба на сваком кораку. Да бисмо вам олакшали и развеселили ово врело годишње доба, преносимо астролошки водич за оне храбре који су спремни да пробуше кашику и искористе љето пуним плућима.

Ован

Овнови су познати по свом авантуристичком духу и храбрости. Ако сте Ован, ваш мото овог љета је “Пробуди дивљег бика у себи”. Доста је било досадних обавеза и рутине! Сада је вријеме да покажете своју храброст и кренете у неку луду љетњу авантуру. Испробајте банџи јампинг, опробајте се у сурфању или једноставно прескочите посао и отиђите на спонтани пут. Понесите кашику за сваки случај - никад не знате где ћете завршити!

Близанци 

Близанци, ви сте камелеон хороскопа, увијек спремни за промјене и нове изазове. Ово љето, ваш мото је “Пробуди скитницу у себи”. Заборавите на рутину и обавезе, ово је вријеме за нове авантуре и истраживање. Пропутујте европске градове, упустите се у невјероватне разговоре с непознатима, пробајте егзотичну храну и плешите до зоре. Ваша кашика ће бити неизоставни алат у овом кулинарском путовању.

Лав 

Лавови, ви сте краљеви и краљице љета! Ваш мото ове сезоне је “Пробуди умјетника у себи”. Немојте само сједети поред базена, већ се упустите у разне умјетничке пројекте. Плес, сликање, писање, глума - изаберите шта вам највише лежи и пустите машти на вољу. Покажите свијету свој креативни таленат и нека вас сви чују! Ваша кашика ће вам служити као палица диригента у овом спектаклу.

Шкорпија

Шкорпије, ви сте знатижељни и мистериозни, а ваш мото овог љета је “Пробуди детектива у себи”. Умјесто да само лежите на плажи, истражујте тајанствене локације, пратите трагове и решавајте загонетке. Можда ћете открити неку давно изгубљену тајну или расветлити мистериозне случајеве из прошлости. Ваша кашика ће вам бити верни партнер у овом детективском подухвату - ко зна када ће вам затребати за неки необичан траг!

Водолија 

Водолије, ви сте авантуристи и хуманитарци у души. Ваш мото овог љета је “Пробуди путника у себи”. Заборавите на удобност своје собе и крените у авантуру волонтирања или истраживања егзотичних култура. Помозите локалној заједници, упознајте различите људе и отворите свој ум новим искуствима. Ваша кашика ће вам бити приручан алат за помоћ и дијељење хране са свима којима ћете се срести на овом путу.

Рибе 

Рибе, ви сте сањари и романтичари, а ваш мото овог љета је “Пробуди маштара у себи”. Ово је вријеме за упуштање у романтичне везе, изражавање својих осјећања и креативно изражавање. Пишите љубавна писма, компонујте пјесме или организујте пикник под звијездама за вољену особу. Ваша кашика ће вам послужити као романтичан штапић за мијешање ових слатких емоција.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана