Ове знакове хороскопа најтеже је вољети

ГС
Foto: Илустрација

Ако се може вјеровати звијездама, неке хороскопске знакове је теже и изазовније вољети него друге.

То, наравно, не значи да треба дићи руке од односа тек тако и кренути даље. То значи само да ће понекад однос бити изазовнији него што би био да особа коју волите не припада једном од три знака.

Дјевице

Дјевице нису особе које је најлакше вољети. Више од свих, они су довољни сами себи и већини односа приступају на аналитичан начин. Иако не чине то увијек намерно, Дјевице већину људи аутоматски држе подаље док не буду сигурне да им могу вјеровати.

Због своје поуздане природе Дјевице сваки посао обављају тако да нико други не треба да се зноји, па они у њиховом друштву знају да се осјете бескорисно. У сваком случају, зближити се с Дјевицом, а онда је вољети може бити јако изазован задатак јер воле да се држе подаље од свих и не отварају се тако лако.

Шкорпија

Шкорпије су често невјероватно исцрпљујући партнери. У једном тренутку имају много љубави и брижни су, а у сљедећем тренутку могу да буду толико љути на вас да не желе ни да вас погледају. Проблем је и што је врло тешко погодити у чему сте погријешили јер се Шкорпије теже отварају. Осим тога, у пакету са њима неријетко долази и љубомора, која цијелу ситуацију додатно отежава.

Стријелац

С једне стране, Стријелци су узбудљиви партнери с којима никад није досадно, али с друге стране, баш је то ставка због које их је понекад изазовно вољети јер с њима никад нема мира.

Стално јуре за неким новим авантурама, а истина је да већини особа та јурњава понекад буде превише, пише Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана