Ове жене су убједљиво највеће прељубнице

Б92
Ове жене су убједљиво највеће прељубнице

Да ли сте тајна грешница или сте увијек вјерни свом драгом…

ОВАН

 


Ваш партнер успио је да ухвати „прикључак" са вама и почео је да слиједи ваш неиздрживи животни ритам. Страствено вас љуби кад год му се за то укаже прилика… Али и вас прилике за авантуре вребају са свих страна. То може бити млади колега који сваки пут када пролазите пиљи у вас или онај згодни униформисани комшија… Ваша еротска ватра спонтано се пали и наравно, преузимате иницијативу све док се не догоди оно што је неминовно, барем у вашем случају… А и када осјетите грижу савијести, све је већ прошло… Ипак, сталног партнера не желите да изгубите ни по коју цијену!

БИК

Онај ко вас жели да заведе, мора да буде врло упоран и врло њежан, јер ви сте јако тврдоглави. Међутим, ако је увијек поред вас онда када вам је потребан и ако вас обасипа бомбоњерама и цвијећем, то ће му бити само плус у вашим очима. Ако још, својим везама и везицама у банци, успије да вам смањи неку рату за кредит, коначно ће стећи ваше повјерење. А тек када вас сатима мази и љуби, потпуно вам „помјера памет" и ви му се тада потпуно предајете… Уколико вас на то навикне, никада га више нећете испуштати из својих руку.

БЛИЗАНЦИ

Као што супа није баш превише укусна без соли, тако ни вама живот није занимљив без авантуре… Као представник свог лепршавог ваздушног знака, имате најмање два лица и двије душе, па зашто онда не бисте имали и два удварача? Чак и онда када се заклињете у свог партнера, велике су шансе да ћете једном ипак поклекнути, можда баш када вас галантни колега позове на кафу или можда пиће.. Ако се при том расприча о својим путовањима, његове шансе код вас све више расту… Па чак и када му се у једном тренутку страсти и препустите, то не мора ништа да значи јер још није освојио вашу душу.

РАК

Ви сте у ствари једна одана душа. Али и тајна грешница. Дјеца и породица су вам све. Међутим ако вас супруг запоставља, ваш бес ће све више да расте баш као и ваша жеља за осветом. Чак и када вам гњев мало спласне а осветнички жар ослаби, опасност вам се приближава, уз лагану музику и њежну атмосферу и искусног удварача који ништа не препушта случају. И тако лагано стиже до свог циља – вас. Из авантуре излазите ојачани а за сваки случај остајете у контакту са удварачем и живите од слатке тајне, док вам се свакодневица опет не смучи.

ЛАВ

Сви мисле да сте толико ватрени и темпераментни, да вас је врло лако "скренути са правог пута". Али то је заблуда. Углавном сте вјерни и волите свог мушкарца. Међутим уколико се појави неки удварач, да би вас освојио мораће да вам пружи много више од вашег сталног партнера. Јер за "краљицу" попут вас, мора добро да се потруди… И тек онда када се уверите да је „принео жртву", може да се нада еротском састанку са вама. Али да би постао ваш тајни пламен на дуже стазе, мораће још више да се потруди.

ДЈЕВИЦА

Ви сте тврд орах који није лако сломити. Ваш урођени смисао за реалност спречава вас да предузмете непромишљене кораке. Али с друге стране, тај ваш „стегнути" ерос спречава вас да се препустите уживању. Потпуно неразумно држите се неких устаљених правила и норми понашања. Наравно увијек постоје изузеци који потврђују то правило… Један, насмијан, романтичан, који жели да вас увјери како сте баш ви жена из његових снова. А ту је и други, страствен, згодан, сасвим другачији…

ВАГА

Вјерни сте само себи! Уосталом вашим знаком влада Венера, богиња љубави, па сте као велики естета подложни утицају свих љепота овога свијета.. Зато шармантном каваљеру лијепих манира, једноставно не можете да одолите. Ако је при том и ненаметљив и оригиналан, рођен је за једну романсу са вама. Уживате у прастарој вјечитој игри завођења и предавања, а тајни састанци само доприносе вашем већем уживању у животу и што је још невјероватније – љубави према сталном партнеру.

ШКОРПИЈА

Све или ништа – ваш је животни мото. Флерт никако не долази у обзир! Или је истина ипак другачија? И док ви покушавате да спасете везу или брак, шансе вашег удварача само расту… Одолијевате чак и дуготрајном необузданом сексуалном удварању…Али ако имало посумњате у вјерност вашег сталног партнера, букнуће вулканска експлозија ваше страсти…А тада се као права страствена осветница са уживањем препуштате свом тајном удварачу.

СТРЕЛАЦ

Вјерност за вас значи оданост, пријатељство и слагање и у добру и у злу. И што се тога тиче, ваш партнер се у вас може поуздати. Али без слободе не можете као што ни риба не може без воде. Ономе ко покуша да вам се приближи, биће јасно да се у вама крије ватрена авантуристкиња која прижељкује еротски излет. Али само са оним удварачем ко је доживљава као некога ко заиста умије да ужива у игри завођења и предавања.

ЈАРАЦ

Ваша глава препуна је радних планова и могућности напредовања, па изгледате као да вам је у глави само посао. Све док се не појави онај ко се и професионално и у вашим очима, толико уздигао да стреми само ка врху. Јер и сами знате да ништа тако не успијева као успјех, без обзира да ли се ради о пословном угледу или политичкој моћи. Ви само слиједите зов сродних еротских душа, али оно што може да вас поколеба је да ваш удварач може бити и колега вашег партнера.

ВОДОЛИЈА

Ваш пријатељски смијешак и безазлени флертови углавном су погрешно схваћени. Са партнером ћете остати заједно цео живот, под условом да вам остави довољно личне слободе. Једини тамни облак у вашој вези или браку је могућност да се у вашем животу једног дана појави неки сањар, можда умјетник. Само ћете ви умијети да схватите његове праве квалитете и разумијете његове снове. И можда ћете зато пожењети да одлетите с њим и на „седмо небо".

РИБЕ

Ви сте робиња љубави, а ваше огромно срце преплављено је емоцијама. Зато није чудно да искре у вашем погледу могу да распале еротски жар код више удварача. Грађански морал само вас збуњује и кочи, јер ви не можете да живите без њежности и љубави. Зато се представницама вашег знака често дешава да се заплету у двије или три страствене али ништа мање искрене везе. А када се опредјелите, ваша љубав постаје отпорна на све буре. У потпуности можете да се предате само некоме коме је као и вама потребно пуно љубави.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана