Ове комбинације хороскопских знакова су права катастрофа

ГС
Ове комбинације хороскопских знакова су права катастрофа

У свијету астрологије сваки хороскопски знак има своје јединствене особине, склоности и потребе. И док се неки знакови природно привлаче и стварају складне везе, други једноставно не могу пронаћи заједнички језик.

Постоје хороскопски знакови чије особности и животне филозофије толико одударају да је тешко замислити како би њихова веза могла успјети.

Ован и Рак

Ован је познат по својој неустрашивости, енергији и склоности импулсивном понашању. Они су људи акције који воле изазове и не боје се преузети иницијативу. С друге стране, Рак је знак који цијени сигурност, стабилност и емоционалну дубину. Ракови су осјетљиви, брижни и траже емоционалну сигурност у вези. Њихове  потребе и приступи животу једноставно су превише различити. Овнова импулсивност и склоност ризику могу бити превише за емотивног Рака, који се лако повлачи у свој оклоп кад осјети да је његова емоционална сигурност угрожена. Ован ће Рака често доживљавати као превише осјетљивог и несигурног, док ће се Рак осјећати занемарено и несхваћено у друштву Овна који не мари за ситнице. Њихова динамика често резултира сукобима јер Ован тежи напријед, док Рак жели градити сигурно уточиште.

Близанци и Дјевица

Близанци су знак који воли слободу, разноликост и друштвену интеракцију. Њихова знатижеља води их кроз живот, а њихова прилагодљивост омогућава им да се лако сналазе у различитим ситуацијама. С друге стране, Дјевице су познате по склоности перфекционизму, детаљном размишљању те потреби за организацијом и редом. Близанци често живе у тренутку, уживајући у промјенама и непредвидљивим ситуацијама, док Дјевица тежи планирању и структурирању свог живота. Дјевичина потреба за редом и анализом може фрустрирати Близанце који се лако досађују и траже сталну стимулацију. Близанци ће Дјевицу често доживљавати као превише критичну и усредсређену на ситнице, док ће Дјевица Близанце видјети као неодговорне и неспособне за озбиљну преданост. Њихов различит поглед на живот често резултира фрустрацијом и неразумијевањем, што отежава стварање дугорочне везе.

Лав и Шкорпија

Лав је знак који воли бити у центру пажње, обожаван и признат. Они су природни вође, пуни самопоуздања и страсти. Шкорпије, с друге стране, такође имају снажну личност, али се разликују по интензивној емоционалности, тајанствености и потреби за дубоком повезаношћу. Оба знака су врло страствена, али на различите начине. Њихова веза често се претвара у борбу за доминацију. Лав тежи отвореној и свјетлуцавој пажњи, док Шкорпија воли да држи ствари под контролом, иза кулиса. Лав може доживјети Шкорпију као превише посесивну и тајанствену, док ће Шкорпион Лаву замјерати површност и потребу за признањима. Обоје желе контролу, али на различите начине, што често резултира сукобима и борбама за моћ. Њихова веза може бити страствена, али и врло исцрпљујућа, јер ће обоје тешко пронаћи компромис пише Индекс.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана