Ове четири хороскопске комбинације никад неће раскинути

Срна
Ове четири хороскопске комбинације никад неће раскинути

Ови хороскопски парови се добро надопуњују и слажу. Ма колико били различити, конфликти су ријетки, а ако их и буде, заврше се мирно. У тешким ситуацијима, увијек су на истој страни и држе леђа једни другима.

Ован - Рибе

Ован је динамичан, чврст и мотивисан. Рибе су осјетљиве, сложене и интуитивне. Када се ова два знака споје, дају другом оно што им је највише потребно. Рибама је потребан неко стабилан да буде ослонац, а Овен неко ко ће их подсјећати на једноставне ствари у животу. Они се међусобно надопуњују. Када су заједно, хемија је неспорна.

Лав - Вага

Лав је друштвен и воли пажњу, а Вага љубазна и пријатељска. Када се ова два астролошка знакак упаре, представљају савршени пар. Они имају милион тема за разговор и никада не завршавају разговор. Имају толико сличности, а њихове личности су компатибилне. Лав воли пријатну личност Ваге, којој прија његова блистава харизма. Ове особе просто иду једна са другом.

Дјевица - Водолија

Дјевица је опрезна и вриједна, а Водолија прогресивна и оригинална. Ова два знака инспиришу једни друге да размишљају на различите начине. Када су заједно, они ће гледати документарце, слушати музику и причати о свим темама које их занимају. Када разговарају током вечере, они ће прелазити с теме на тему и никада нећу остати без ријечи. Они се толико добро слажу да је сасвим нормално да остану заједно за сва времена.

Близанци - Стрелац

Близанци и Стрелци воле слободу и авантуру. Овај пар никада не може да досади један другом. Њихова веза представља путовање и у стању су да се допуњују тако да о животу уче једно од другог. Компатибилност између њих је толико јака да никада неће раскинути.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана