Ован воли да попије, Ваге су трошаџије, Стрелац пуши

Тројка
Ован воли да попије, Ваге су трошаџије, Стрелац пуши

Свако од нас има неки порок којем тешко одолева. Погледајте какве су нам звезде дале предиспозиције на шта смо то слаби...

Ован

Као ватрени знак, Ован воли све што се догађа брзо па радије бира кратка пића попут вискија, ракије, а када је у прилици да посјети неки вински подрум одаје се чарима црвеног вина. Прилично тврдоглави и веома себични припадници овог знака раде управо оно што им се брани јер мисле да ће на тај начин освојити слободу. Цигарете су саставни дио вечерњег изласка па се Ован ријетко одриче тог задовољства.

Бик

Прва асоцијација када угледате дебелог кувара који обожава да једе је да је рођен у знаку Бика. Ово су особе чулних задовољстава па им је храна и пиће на првом мјесту. За бикове је љубав неопходна па их све што је везано за њу тјера на пороке. Телефонски или сајбер секс као и секси приче су пороци које Бикови практикују, али само уз правог партнера.

Близанци

Близанци су склони бјежању од стварности па их привлаче порнографски снимци уколико им је сексуалност веома изражена. У другом случају могу бити привучени неким виртуелним паралелним свијетом у коме ће живјети потпуно нов живот. Близанци су склони обожавању одређених материјалних ствари па није ријеткост да потроше огромне своте новца на неку „глупост".

Рак

Никотин је саставни дио вездуха неопходног за нормално функционисање човјечанства по мишљењу припадника знака Рака. Ове особе једноставно „једу" цигарете. Рак би престао да пуши али би то утицало његов физички изглед. Ракови имају страст ка куповини па им програме попут „Топ шопа" треба забранити.

Лав

Лав вјерује да је на овом свијету све дозвољено па су аклохол, цигарете, дрога, секс саставни дио живота. Вјерују у своју неуништивост па им недостаје дисциплине када конзумирају нездраву храну. Ватрене знакове узбуђује све што се дешава брзо па Лав воли коцкање и изненадне добитке.

Дјевица

Дјевице су у природи перфекционисти и њихове склоности су да тијело доведу до савршенства. Многи од представника овог знака су толико опсједнути својим изгледом да козумирају огромне количине витамина. Дјевице су склоне бјежању од стварности у идеално савршен свијет па се одају опојним дрогама и таблетама

Вага

Ваге имају невјероватну потребу за трошењем новца па уколико им је кредитна картица при руци неће одољети новим стварчицама. Воле никотин и цигарете су за њих статусни симбол. Често остају привржене скупоценим цигаретама иако њихов буџет то не трпи. Ваге привлачи секс па као ваздушни знак воле да гледају тј. воајеришу.

Шкорпија

Шкорпије су несумњиво најстраственији знак хороскопа када је секс у питању. Могу бити толико опсједнуте одређеном особом да су спремне да огромне количине новца потроше за прављење атмосфере за предигру. Због своје усмјерености ка „циљу" склоне су варању и многобројним аферама. Цигарете, алкохол и разни опијати су само средство за опуштену атмосферу.

Стријелац

Још један ватрени знак у низу који због своје изузетне храбрости упада у разноразне пороке. Стријелац воли путовања па је спреман да троши гомилу новца на те ужитке. Уколико му финансијска ситуација то не дозвољава, из стварности бјежи уз помоћ филмова. Склон је лажима и симулирању болести како би избјегао обавезе. Овај знак воли цигарете и честа је појава Стријелаца који пуше читавог живота.

Јарац

Јарац је опсједнут потребом да у свему буде први и најбољи, па се његова опсесија претвара у велики порок. Уколико је опсесија сређивање куће или дворишта, темељан, готово научни приступ наизлглед обичним проблемима одвешће их у екстреме, а самим тим их натјерати да за нека идејна рјешења потроше гомилу новца. Оптерећени својим изгледом могу патити од анорексије желећи да остану витки и лијепи.

Водолија

Водолије посједују револуционарни ум који никада не мирује. Оне воле све да тестирају на себи па су често велики авантуристи када су у питању супстанце које инспиративно утичу на рад њиховог мозга. Привлачи их окултно па им порок могу бити чудни вјерски ритуали за које сматрају да им пружају духовни развој.

Рибе

Рибама влада Нептун, а самим тим су њихови пороци све оно што има везе са алкохолом, дрогама и суптанцама које утичу на мозак. Многе Рибе могу бити зависници мозгалица, мисаоних игара, трилер филмова, слагалица, укрштеница… Окренуте свом унутрашњем развоју посегнуће за инспирацијом у било ком облику. Цигарете по мишљењу Риба не спадају у пороке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана