Ован сања о отмјеном вјенчању, Водолијама вјенчање мора бити гламурозно

Alo
Ован сања о отмјеном вјенчању, Водолијама вјенчање мора бити гламурозно

Нисмо сви исти и не желимо сви исте ствари, посебно када је ријеч о организацији вјенчања и слављу које затим слиједи.

Ево какви су афинитети појединих хороскопских знакова и какав однос имају према "најсрећнијем дану".

Ован

Ован сања о отмјеном вјенчању у општини у центру града, са много званица и много цвијећа. Иако воли свадбе, Ован воли и слободу, па му зато препустите организацију вјенчања. Тако ћете му пружити осјећај да и даље одлучује о свему.

Бик

Кад Бик одлучи да стане на луди камен, онда вјенчање мора да буде раскошно, од општине до ресторана, са два пута више хране и пића него што има гостију и тортом од пет спратова. Млада изгледа као сирена, весело баца бидермајер другарицама које јој завиде на младожењи.

Близанци

Само опуштено, без панике, све је на вријеме заказано и у општини и у цркви, још да му се кум (код кога су бурме), јави на телефон, пошто је недоступан. Уосталом, има времена, послаће му СМС, вјенчање је тек у подне, а онда - правац аеродром, јер младенци одмах послије регистрације, продужавају на медени мјесец.

Рак

Вјенчање са свадбом у родном селу или ресторану на обали неке воде, Рак је испланирао мјесецима унапријед. Не жели никаква изненађења, па хоће тачно да зна распоред сједења гостију, чак и које ће поклоне добити од ближе родбине.

Лав

Простран ресторан са баштом, бијелим столицама са позлаћеним рукохватима, зелени травњак украшен цвијећем и бијелим балонима, а на великом столу егзотични цвијетни аранжмани. Млада носи једноставну, деколтирану хаљину украшену дискретним кристалима. Гости су пристигли са свих страна, има их из иностранства, а тек поклона.

Дјевица

Дјевица, иако резервисана и рационална, машта о романтичном вјенчању на којем би се окупило мјешовито друштво. Не би ту било расипања, али ништа не би недостајало на шведском столу пуном ђаконија и свих могућих врста торти, пише Ало.

Вага

Вага сања о вјенчању на егзотичном острву у Тихом океану, али онда би јој гости на свадби били само локални становници, а то Ваги већ не би одговарало, јер је тамо нико не зна. Она носи једноставну вјенчаницу од свиле и романтичну фризуру, док младожења изгледа као из неког модног магазина за мушкарце.

Шкорпија

Само најбоље за Шкорпију, па се то се односи и на свадбу. Велики број гостију пристиже на њено вјенчање, а она је најсексепилнија млада, чак и када носи вео и дугу хаљину закопчану до грла. Он је срећан што на својој свадби може да угости све које је желио.

Стријелац

Стријелац прижељкује вјенчање у башти неког старог здања или на обали језера гдје гости сједе у бијелим столицама са златним наслонима и пјевају до дубоко у ноћ. На трпези има рибе, дивљачи, црног вина и шампањца, али нема камера.

Јарац

Романтично вјенчање из маште, музика без јаког озвучења, сви међусобно разговарају без надвикивања са оркестром, уз госте - добре пријатеље који су иначе већ заузели веома добре позиције у друштву.

Водолија

Вјенчање мора да буде гламурозно, званице познате, успјешне и угледне, максимално дотјеране, а младенци, наравно - најлепши, поготово на фотографијама које слика младожења лично.

Рибе

Она је замислила романтично вјенчање у ресторану насред језера или неком броду у морској или ријечној луци, чија је башта сва у цвијећу, а унутрашњост освјетљена и декорисана сјајним лампионима и пригушеним освјетљењем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана