Ован не подноси споре, Лав шкрте, а Дјевица неуредне људе

Агенције
Ован не подноси споре, Лав шкрте, а Дјевица неуредне људе

Брзог и импулсивног Овна нервирају спори и троми људи који не могу да се покрену. Бикови не воле кад их неко пожурује, а великодушни Лав највише мрзи шкрте и себичне људе. Сазнајте у нашем тексту шта највише живцира хороскопске знакове.

Ован

Брзог и импулсивног Овна нервирају спори и троми људи који се не могу да покрену у акцију. Не подносе љенштине и забушанте па стално осјећају потребу да им „помогну" и натјерају их да се активирају. Нестрпљиви су па мрзе да стоје у реду у пошти, продавници и банци, а живцира их и кад им неко не дозвољава да дођу до ријечи. Тврдоглави су и немогуће их је разуверити, а не мијењају мишљење чак ни ако су им презентирани чврсти аргументи.

Бик

Бикови не воле кад их неко пожурује. Спори су, темељни и о свему морају добро да размисле, стога не воле поред себе особе које то не толеришу. Нервира их ако им се ускраћује храна или им се броји колико су појели, а посебно их живцирају људи који се куну да им је макробиотичка исхрана или или raw food покрет промjенио живот. Бикови су хедонисти и не признају живот без укусне хране, пића и свих осталих задовољстава, стога мрзе и кад им неко приговара због вишка килограма који је често одраз таквог стила живота.

Близанци

Близанци мрзе досаду па све што у животу раде, раде због тога да избјегну монотонију. Не воле рутину и ред, желе да се око њих стално нешто догађа. Живцирају их људи који од њих очекују да буду одговорни и озбиљни. Близанци су у души дјеца па не воле озбиљне људе који не схватају њихову занесеност. Не трпе кад их неко спушта на земљу и њихове идеје проглашава дјечјим послом или сновима.

Рак

Њежне и осјетљиве Ракове иритирају себични људи који гледају само своје интересе. Не могу да разумију када неко не мисли на добробит других. Иду им на живце галамџије, агресивци и особе које се служе физичким насиљем. Не подносе кад им се приговара због преосјетљивости, али ни због политичких или вјерских увјерења. Живцирају их неморалне особе које не држе до породичних вриједности, а посебно су љути ако им неко дира домовину и породицу.

Лав

Великодушни Лав највише мрзи шкрте и себичне људе. Будући да је сам великодушан и доста се расипа, њему уопште није јасно како неко штеди новац умјесто да у њему ужива. Воли да буде у центру пажње па га нервирају људи који му упадају у ријеч и покушавају да га засене, као и они који га провоцирају. Лава лако могу изнервирати и особе које су ситничаве, критичне и саркастичне.

Дјевица

Будући да је на гласу као најпедантнији знак Зодијака, за претпоставити је да Дјевици највише сметају неред и прљавштина. Највећа јој је казна ако мора да дели животни простор с неким ко је неуредан и неодговоран, али нема те нечистоће коју стрпљива Дјевица неће истребити. Живцирају је људи који гласно причају мобилним у трамвају или кафићима, не воли позере и егзибиционисте, а посебно су јој одбојни хвалисавци и људи који никад не враћају оно што су позајмили.

Вага

Толерантну Вагу тешко је избацити из такта, али чак ни она не може да остане равнодушна у одређеним ситуацијама. Нервирају је гласни и агресивни људи, свађалице које не знају да признају грешку. Не воли непристојне особе, људе који не остављају бакшиш и понашају се бахато према другима, као ни оне који гласно причају мобилним у непримјереним ситуацијама. Будући да је велика естета, не може остати равнодушна на нечији непримјерени стил одијевања или лошу фризуру.

Шкорпија

Ови страствени људи имају низак праг толеранције према позерима и површним особама. Живцирају их самопрозвани животни терапеути и људи који траже њихове услуге. Иду им на живце људи који учестало користе англосаксонске изразе, као нпр. Account manager, personal assistent, team bulding, као и сви они који не размишљају својом главом. Шкорпије не подносе кад им неко паметује, јер сматрају да сами знају све најбоље, а узрујава их и ако их неко упоређује с другима, посебно у сексуалном смислу. Не воле људе који су неодговорни и који од њих позајмљују ствари које им никад не врате.

Стријелац

Овај спонтани и толерантни знак не може поднијети када неко покушава да га спута и ограничи на било који начин. Не воли песимистичне људе који га спуштају на земљу и одбацују његове идеје као нереалне. Живцирају га задрте особе, традиционалисти, људи који га критикују и не подржавају. Стрпљење губи у свим ситуацијама у којима осјећа да се мора некоме правдати.

Јарац

Јарци су врло захтијевни људи па је на листи онога што их нервира много ствари. На први поглед дјелују као да их ништа не може избацити из такта, но то је само маска којом прикривају оно што се у њима догађа. Не подноси разметљиве и расипне особе, хвалисавце без покрића, људе с потребом да се истичу чудним фризурама или екстравагантним начином облачења. Традиционалиста је па га нервира модерна технологија, култура селфија, Твитера, хаштагова и метросексуалца.

Водолија

Овај либерални и широкоумни појединац не подноси особе с примитивним начином размишљања или понашања. Не трпи расисте, шовинисте или хомофобе јер сматра да су сви људи једнаки и заслужују исти третман. Не подноси окрутност према животињама, дјеци и генерално према слабијима. Нервирају га и просјечни људи који немају никаквих амбиција у животу, као и готовани којима је све поклоњено. Не воле када их неко игнорише и не дозвољава да причају о себи.

Рибе

Овај њежни знак врло је прилагодљив и толерантан па га није тако лако узнемирити. Ипак, оно што никако не може да поднесе је окрутност према животињама или дијеци. Не подноси хладне и себичне људе који само гледају своје интересе. Не може да схвати људе који осуђују и гурају нос у туђе проблеме, а највише јој смета када је особа коју воли узима здраво за готово.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана