Ован не контролише бијес, Ракови су плачљивци

Агенције
Ован не контролише бијес, Ракови су плачљивци

Како који знак реагује и како испољава бијес, како се љуте и да ли праштају.

ОВАН

Овнови се лако наљуте и постану агресивни. Сваки Ован је свијестан да би му увелико помогло кад би научио да контролише бијес. Ако намјеравате да се упустите у романсу с овим усијаним главама, будите сигурни да знате да заступате сопствене интересе. Осим тога, мораћете да се потрудите да будете интересантни, јер досаду лијече свађом.

БИК

Потајно жуде за сигурношћу. Велики су хедонисти. Осјећај несигурности чини их сакупљачима новца и материјалних ствари. Срећом, веома су осјетљиви, па могу да открију да сигурност произлази из њиховог вјеровања у себе, а не из материјалних добара.

БЛИЗАНЦИ

Близанци су прикривени шизофреници. Имају подвојену личност, никада нећете бити у потпуности сигурни с којом од њих проводите вријеме. Осим тога, сами себи су "ђавољи адвокати" јер никада не знају како и шта да одаберу. Свака прекретница на њиховом путу их збуњује.

РАК

Ракови су велики плачљивци. Овај водени знак бави се искључиво испуњавањем својих емотивних потреба, што је и узрок њихове велике несигурности. Осим што су плачљиви, знају да се понашају као пијавице према партнеру, досађују и захтијевају да их непрестано увјерава у њихову сопствену вриједност. Зато телефон и звони чешће него што бисте хтјели. Да бисте то избјегли, пустите их да се они брину о вама или им купите пса.

ЛАВ

Њихове лажи су безазлене, а приче које причају треба да прихватите с дозом резерве. Лав воли да преувеличава и мијења редослијед догађаја, да би се ствари чиниле гламурознијим и узбудљивијим. Осим тога, воле да се хвале, а то је особина над којом немају контролу. Стога, "помазите" њихов его и препустите се уживањима. Са њима никада није досадно.

ДЈЕВИЦА

Дјевица никада није задовољна. Припадници овог знака сматрају да ништа никада није довољно добро. Тежњу перфекционизму не могу да ублаже. Осим перфекционизма, мана им је што анализирају сваку, па и најмању ситницу. Зато њихове критике не узимајте здраво за готово.

ВАГА

Вага увијек изгледа као да не може да дочека да вам постане љубавник, а то може бити привлачно за другу страну. Разлог њиховог понашања је тај што воле да буду у вези, али истовремено имају проблем с везивањем јер је "трава увијек зеленија негде другде". Што је још горе, никада нећете бити сигурни да нешто није у реду јер се ове урођене дипломате смијеше и када изнутра кипе. Ваге су пасивни агресивци који истовремено плене шармом и љепотом.

ШКОРПИЈА

Тајна Шкорпија је у томе да имају много тајни које вам никада неће открити. Они обожавају своју приватност. Али, што се више отворите, Шкорпија ће се осјећати сигурније и сам ће почети да се отвара. Забадање носа у њихове ствари неће вам нимало помоћи да откријете шта смјера и какви су му планови. Шкорпије су изразито љубоморни, партнеров флерт тешко подносе и не заборављају, а превару никада не праштају, него раскидају чим сазнају.

СТРЕЛАЦ

Стрелчеви не крију ништа о себи. Они су отворена књига и искрени до бола. Понекад се због тих карактеристика може учинити да су без такта. Када им се нешто не допада, често забију главу у пијесак и тако се штите. Често се понашају као себична и неодговорна бића.

ЈАРАЦ

Јарчеве понекад доживљавамо као особе леденог срца, али њих потајно веома брине што о њима мислимо. Да би остварили своје жеље, спремни су напорно да раде и ретко ће допустити да сазнате на који су начин успјели да остваре шта зацртали. Ријетко кад се откаче, ипак су то озбиљне особе. Спадају у захтјевне партнере, пише.

ВОДОЛИЈА

Воле човјечанство, али не воле људе. Помало су снобови, али то крију, понашају се само онако како су сами замислили да треба. Из навике кажу "не", не очекујте да буду срећни ако покушате да их заробите. Водолијама влада Уран, који их чини рођеним бунтовницима. Уколико започнете љубавну везу с Водолијом, знајте да они, осим према сопственим, не функционишу ни према којим другим правилима.

РИБЕ

Често се догађа да Рибе не успију да постигну хармонију духовног и физичког. Више од других представника зодијака, Рибе су склоне бјежању. Такође, често се догађа да су зависне, било о храни, књигама, телевизији, дрогама, сексу. Изразито су осјетљиве особе, склоне умјетности. Вјерност партнеру тешко им пада, а од њега захтјевају потпуну верност, а саме су неверне кад им се укаже прилика. Сопствене грешке с лакоћом опраштају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана