Ован као Роки Балбоа у теретани, Ваге најзгодније

24sata.hr
Ован као Роки Балбоа у теретани, Ваге најзгодније

Док једни покушавају да шмугну на пиво, други ће вјежбати сатима.

Погледајте како се сналазе хороскопски знакови у теретани…

Ован као Роки Балбоа

Припаднике овог знака у фитнес клубу није тешко препознати – само тражите неког одјевеног у црвено, ултра уску мајицу, а дјелују ознојено и заводљиво. Ован је најчешће онај који имитира Рокија Балбоу или Хилари Свонк у Million Dolkar Baby. Ако желите да му приђете, причекајте да заврши с тренингом, а потом га питајте за неке савјете за долазак у форму. Тиме ћете им исказати дивљење, што они воле, преноси 24 сата.

Бик је одмјерен 

Иако Бикови који вјежбају имају одличну мускулатуру те лако постижу добре резултате у фитнес центру, они се не намећу својом одјећом, појавом или понашањем. Увијек носе свој пешкир, а уместо дугих тренинга средњег интензитета бирају брже и експлозивне. Приступите им тако да понудите помоћ око придржавања тегова, а неће одбити позив на “клопу” након вјежбања – од активности увек огладне.

Близанци више ходају него што вјежбају  

Немирни припадници овог знака не могу се дуго задржати на једном мјесту – сваке два минута скачу с бицикла на траку, па на тегове, па куцају на час групног вјежбања. Лако их је препознати јер увијек брбљају и чини се да би радили било шта само да не вјежбају. Приступите им тако да покажете интерес за њих – питајте чиме се баве или само започните разговор без много размишљања – они ће га спонтано водити.

Рак је у задњем реду      

Припадници овог знака у фитнес центру не воле да се превише истичу, а споља дјелују поприлично срамежљиво и затворено. Али то је само варка, они заправо уживају у тихом вјежбању и проучавању других људи. Приступите им одважно, али не и наметљиво. Најбоље је да им кажете како сте нови овдје, а они ће вас упутити у сва правила, али и кланове који се тамо окупљају. Разговор лако наставите касније на кафи.

Лав је секс звијезда  

Аеробне вјежбе су као створене за припаднике овог знака – они обожавају исказивати своју физичку надмоћ и кондицију коју су стекли мукотрпним радом. На ушима често носе слушалице и слушају мотивациионе пјесме, а иако изгледају незаинтересовани за околину, врло су свјесни оних који их посматрају. Приступите им с комплиментима, али и директним удварањем – они не воле превише околишања и цијене храброст.

Дјевице су педантни вјежбачи  

Припадници овог знака на вјежбање долазе с пуном опремом, а флашица с водом је обавезна. Иако их је тешко мотовисати, чим почну с тренинзима лако се “навуку”. Од вјежбања у теретани више воле групне тренинге, било да је ријеч о аеробику, зумби или јоги. Приступите им с разговором о вјежбању, тражите да вам препоруче неке активности и чешћим дружењем продубите познанство повремено јасно дајући до знања да вам се свиђају.

Ваге су најзгодније  

Тренерке и спортска опрема по најновијим трендовима, најљепши пешкир и савршена фризура ознаке су припадника овог знака. Они одлазак у фитнес центар виде као излазак и не желе да буду ухваћени неприпремљени. Све вријеме тренинга стално размишљају које ће резултате постићи и одмјеравају се у огледалу. Немојте им одмах приступати, у почетку их гледајте и овлаш додирујте – они воле такве игрице.

Шкорпија се тјера да вјежба  

Припаднике овог знака тешко је натјерати на вјежбање у затвореном простору, они би се радије бавили било каквом активности у природи. Ипак, здравствене добробити их могу на то натјерати, а лако ће се повезати с неким ко има одбојност према тренингу као и они. Приближите им се управо с таквом причом, реците им “шта је мени ово требало” или “а да умјесто овог одемо на пиво?”. С временом им можете понудити свој кревет као вјежбаоницу.

Стријелчеви су забављачи  

Припаднике овог знака немогуће је не уочити у фитнес центру – они су добри са свима, стално збијају шале и у одличној су форми. Не обраћају превише пажње на људе који у теретану долазе само да се покажу, а не воле спорт, они су пасионирани вјежбачи. Најбоље им је приступити с изазовом типа “кладим се да могу урадити више трбушњака него ти” – изазов ће тешко одбити. Немојте заборавити да се шалите, они презиру мрзовољне типове.

Јарац се крије  

Припадници овог знака могу бити врло предани тренингу и вјежбању, али у фитнес центру мрзе кад сретну познанике. Обично су врло практично одјевени – у материјале који се брзо суше, а на ногама носе најмодерније анатомске патике. Приступите им с конкретним питањем и након тога напросто почните да вјежбате крај њих, они су толико пристојни да ће осјећати обавезу да разговарају.

Водолија испробава нешто ново  

Припадници овог знака први се уписују на нови курс или испробавају нову справу, а монотонија је оно што највише презиру – како у животу, тако и у тренингу. Воли необичну одјећу јарких боја, често слуша своју музику на слушалицама и има најновије справе за мјерење пулса. Приступите Водолији с актуелним темама из фитнес центра, а потом поступно пријеђите на било шта друго – они воле да дискутују.

Риба је бунтовник  

Припадници овог знака као да презиру чињеницу што су у фитнес центру, а иако немају проблема с вјежбањем, они напросто не воле да буду дио масе. Свој бунт ће исказати зурењем у зид, игнорисањем локалних звијезда и ретро опремом коју као да су позајмили од баке. Приступите им с наводном спортском повредом – они воле да помажу другима. Тражите им да вам препоруче добар спа центар, у који бисте могли да одете заједно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана