Овакве дjевојке одмах одбијају његов хороскопски знак

Б92
Овакве дjевојке одмах одбијају његов хороскопски знак

Сваки мушкарац има идеал жене која га привлачи, а такође постоје и особине које га одбијају.

Хороскоп нам открива какве жене одбијају мушкарце према хороскопском знаку.

ОВАН

Ован избjегава жену која жели да промjени његове навике, његов начин размишљања и дjеловања! Дакле, ако сте почели да излазите и преузели иницијативу да га полако наговорате да мијења своје навике, он ће вас дефинитивно избјегавати. Ован ће наставити свој брзи живот у ритму омиљене музике! Имајте на уму да мушкарац Ован жели да наметне границе, правила и ограничења. Или ћете га прихватили таквог какав је или је боље да одмах кренете у потрагу за неким другим.

БИК

Не постоји начин на који се Бик може слагати са женом која је нестабилна и површна. Бик мрзи жене које мијењају одлуке и идеје или су често нерасположене. Ни у ком случају не воле жене које су нервозне, раздражљиве или са јаким реакцијама! Ако стално мијењате своје мишљење и дјелујете прилично импулсивно, стварате осјећај да још увијек нисте нашли мушкарца каквог желите, а онда ће се Бик веома тешко емотивно отворити и уложити своје вријеме у нешто трајно и стабилно!

БЛИЗАНАЦ

Жена која мисли све вријеме о својој мајци или породици и дјеци и жели да остане код куће не одговара укусу Близанаца! Чак и ако има интерес према жени која има ове карактеристике, он ће се брзо осјећати притиснуто и врло брзо губи интересовање, еротику и страст! Осим тога, он не може да траје дуго са женом која има табуе и стереотипе! Мушкарац Близанац жели да буде са независном, либералном женском особом, са модерним схватањима.

РАК

Мушкарца рођеног у знаку Рак одбијају жене које су динамичне, независне, које чврсто стоје на ногама и стављају приоритет на посао и напредак у каријери. Штавише, не воли када жена изгуби своју женственост, кад разговара ружним изразима, када је њена хаљина прилично спортска или превише ексцентрична! Не заборавите да је Рак традиционалан човек, више воли "маце" жене, док ће га жене "тигрови" уплашити и сигурно ће нестати.

ЛАВ

Лав избјегава жене које говоре о својој бившој вези, или изгледају као да су и даље заглављене са својим бившим - ПАРТНЕРОМ! Штавише, не воли жене које не воде рачуна о свом изгледу. Ако жена поред њега није секси, осјећаће се одбијеним! Још једна ствар која може да га "охлади" одмах је када жена постане непријатељски расположена према њему! Уколико кажете: "Доносим више новца у куће него ти.", Лав ће нестати из вашег живота.

ДЈЕВИЦА

Дјевица мушкарац се не слаже са женом која је површна и која није образована или која само брине о забави. Мушкарца Девицу одбијају жене које стално причају о свом изгледу и мисле о изласцима, пићу, клубовима, забавама... Сматра да са таквом женом нема ништа заједничко. Жена која ће га узбудити, мора прво да узбуди његов ум.

ВАГА

Вага мушкарац је генерално опуштен. Уколико му се свиђа ваш изглед направиће компромис. Међутим, он има свој лични укус. Њега одбијају жене које немају свој стил и своју посебну личност. Штавише, изгубиће свој интерес ако је жена све вријеме тмурна и сасвим затворена у себе. Не заборавите да овај мушкарац жели одлучну, динамичну жену која ће бити сензуална и пуна живота.

ШКОРПИЈА

Мистериозни човјек зодијака, Шкорпија, је мушкарац са необичним укусом! Њега одбијају жене које слиједе тактику да га освоје и задрже поред себе. Ако, на примјер, не подигнете слушалицу зато што пратите тактику, њега ће то охладити. Осим тога, постаје емоционално узнемирен и не воли кад је жена прилично радознала и жели да зна и научи све. Постоје личне ствари, посебни тренуци и тајне које не жели да открива и не воли када жена гура свој нос свуда!

СТРЕЛАЦ

Колико год да је заљубљен, Стрелац ће врло брзо изгубити интересовање ако сазна да је жена прилично љубоморна. Дакле, он избјегава жене које су захтјевне и праве љубоморне сцене. Такође не подноси жене које га тјерају да прекине своја пријатељства. Стрлац не воли да га „гуше" - њему је потребна слобода. Према томе, не може да одржи везу са женом која је посесивна и има превелике захтјеве.

ЈАРАЦ

Јарац се заљубљује тешко и оцјењује жене кроз личне тестове прије него што одлучи да уђе у везу са њом. Истина је да ће избећи било коју врсту контакта са женом која воли да трачари, која се понаша драматично и такође ако је нестална, расипник и неуравнотежена! Уколико причате о свом личном животу пред његовим пријатељима, ако лоше реагујете, ако ћете кокетирати са другима, трошите новац несмотрено, а посебно ако не покушате да унесете равнотежу у ваш живот, он ће побјећи од вас што брже могуће!

ВОДОЛИЈА

Чак и најљепша дјевојка на свету неће задржати Водолију уколико је пргава и ако је вјенчање њен главни интерес! Сигурно је да ће избјећи жену која ће тражити његов мобилни телефон, која жели да упозна његове родитеље и која стално говори о свадби и дјеци.

Осим тога, Водолију одбијају стидљиве, плашљиве жене, које се плаше да преузму ризик и дјелују спонтано!

РИБЕ

Мушкарца рођеног у хороскопском знаку Рибе одбијају жене које се облаче углавном спортски, које су стално у фармеркама и које нису сензуалне и женствене. Поред тога, њега одбијају жене које имају слаб рјечник, псују и вичу док говоре и жене које су све вријеме пуне енергије. Он ће избјећи жену која дјелује као да зна све или која је површна и не прати емоције и инстинкте!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана