Овај Зодијак је убједљиво најпаметнији и скроз независан

Б92
Овај Зодијак је убједљиво најпаметнији и скроз независан

Водолија је веома независна личност, сваки покушај да их задржите или ограничите их ће их изазвати, да побјегну.Они треба да буду слободни. Независност није само жеља Водолије, већ је неопходна за њено благостање и срећу.

Испод посебне, безосјећајне спољашњости лежи пријатељско срце које ће покушати да на сваки начин помогне другу. Они воле да се људи смију и настоје да орасположе људе и увијек када се осјећају добро настоје да се и други осјећају добро. Они не очекују ништа за узврат њима је само битно да нико не стави пригушивач на нихову слободу,и да могу да живе без икаквих обавеза. Они су веома неконвенционални и увијек пуни узбуђења, Водолија својим пријатељима увијек чини живот забавним.

Водолија воли да уради нешто корисно у свом животу, мијешање на њен невјероватан начин са људима, може их учинити одличним политичарима и социјалним радницима / психолозима. Они су прогресивни мислиоци и често утичу на формирање нове идеологије и теорије, било која врста истраживања је веома погодна за Водолије.

Водолије имају тенденцију да буду бунтовници само зарад свог сопственог а посебног пута. Њихова упорност понекад изазива њихов неуспјех, они ће наставити да раде нешто што су наумили, иако су други доказали да је то лош избор , они су врло паметни људи и знаће да је то у реду, али ће наставити само зато што је то њихов начин, они су веома фиксирани за одређене идеје и тврдоглави када су суочени са неопходношћу промјене. Упркос њиховој упорности и фиксном мишљењу, они никада неће наметати своје идеје другима, јер они имају поштовање за свачије различитости.

Водолија је у потрази за мудрошћу, људи рођени у овом знаку су веома проницљиви и могу прикупити информације о свему веома објективно јер им емоције не сметају, изгледа да су ониизнад емоција увек и када говоре, они увијек говоре истину. Понекад то може бити шокантно и болно за осјећања других, али они свима кажу истину у лице.
Водолије се питају да ли је оно што они раде корисно, они желе да их други људи примјете и цијене их, ово је узроковано због основних несигурности и вјечитог питања да ли ће их други људи прихватити онаквима какви јесу, али ова осјећања никад не избију на површину свијести интелигентне Водолије и она никад ово не схвати..

Водолија је хороскопски знак визионарства, неконвенционалности и интелектуалне независност. Водолија су људи који одступају од гомиле и иду својим путем. Увијек су жељни интелектуалне стимулације, стално откривају нешто ново, формирају нова мишљења и тврдоглаво путује својим путем без обзира на то шта други људи мисле. Особе родјене у знаку Водолије су пуне парадокса, они су заинтересовани за супротне краје спектра, они воле да буду сами али и у великом друштву. Водолија има мото "живи и пусти друге да живе" то је политика гдје је свако слободан да се сам бори за себе.

Водолија никада не суди другима зато што смо сви људска бића са манама , сви смо једнаки и имамо право на сопствене ставове. Они су вербално обучени и веома духовити, они посматрају људе и науче како да комуницирају са другима путем посматрања. Они могу да буду господари манипулација правдајући све што раде или мисле. Као резултат тога, они могу да се друже са било којом врстом личности и да се прилагоде свакој ситуацији. Они поздрављају промјену јер досада је њихов непријатељ. Водолија може да делује као експерт за било коју тему, они су веома добри у надувавању свог значаја, они сматрају да је то заслужено, јер њихова настраност их чини јединственим. Конвенционални људи пазите, Водолија воли да шокира и одступа од норме, то је начин на који они живе.

Водолија се често окоми на некога кога сматра слабим или глупим . То је једноставно лака мета за њихове вербалне вјежбе. Дубоко унутра, Водолија никада не би намјерно повредила никога, они имају поштовање за сваког човјека али оваквим испадима немогу одолијети.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана