Овај знак у хороскопу доминира

Агенције
Овај знак у хороскопу доминира

Сазнајте да ли сте баш ви у питању!

Ован

ОНА: Знатижељна је, али одбојно реагује на удварање. Приступ мора бити лежеран. Након приступа и кратког разговора треба отићи. Потом се треба вратити, али и глумити да је не примjећујете. Треба разговарати са што више женских особа у околини. Када контакт успије, ваља је дискретно извести. Ако дозволи додир по бедрима, то је знак попуштања. Скидање ваља обавити опрезно. Одустаће ако јој руком захватите стидне длачице и она осјети бол. Неспретност не подноси, одмах се облачи и одлази. Након секса не треба ништа очекивати. Другог дана ће се правити да вас не познаје.

ОН: Има дјечју знатижељу, па реагује наивно. Замамна жена за њега је попут лијепе играчке. Воли лежерност, а мини сукња може пуно урадити. Треба ући у његово видно поље, пребацити ногу преко ноге, али га не гледати. Узнемири се кад примјети комадић гаћица под сукњом. Треба проћи поред њега и као случајно га додирнути. Одете и вратите се. До тада ће се већ прибрати и прићи вам. Жели што прије свршити. Воли орални секс, језиком ће испитати ваше тијело. Када је једном имао секс с вама, очекиваће га стално.

Бик

ОНА: Овдје је завођење мукотрпно. На крају се исплати јер су Бикови врло њежне и крајње толерантне. Разговор ће прихватити, али не воли наглост, захтјева пажњу и пуно времена. Када дође до секса, ваља показати стрпљење. Додире ће одбацивати, али неће бјежати, изазиваће, али ће се правити да није тако. Од првог додира до скидања може проћи дуго времена. Када попусти, учиниће то као да и даље одбија. Но, одједном ће показати колико ужива. Након секса према њој се треба пријатељски опходити. Другог дана неће бјежати.

ОН: Ако сте претјерано динамична особа, он ће вас одбити. Предложите ли му трчање или му причате о здравој храни, више га нећете видјети. Воли да се слуша. То му је слаба точка. Замолите га да вам помогне у ријешењу неког проблема. Као врло аналитична особа, он ће дуго и нашироко објашњавати. Што разговор даље траје, веза постаје приснија. Није све готово када вас ухвати за руку. Ако је гладан или ако му се спава, отићи ће. Секс с њим је једноставан и угодан. Ако сте узбуђени и желите пенетрацију што брже, могли бисте се разочарати. Он иде полако. Труди се да задовољи партнерку.

Близанци

ОНА: Весела је и жива, али и неухватљива. Логика јој је разарајућа, а увијек је барем два корака испред удварача. Пијре него изговорите ријеч, она већ све зна. На секс пристаје лако, не стиди се скидања. Од секса прави представу, скида се као стриптизета. Воли грубљи секс, а не подноси тепање и романтичне приче. Ако је пристала на присан разговор, вјероватно је пристала и на све остало. Не памти лица, па јој ваља прићи као стари пријатељ. Чудиће се, али ће прихватити увјеравање да се већ од прије знате. Тако све крене.

ОН: Најбоље га је завести на забавама. Треба му се приближити врло дискретно, без икакве приче. Руке требају радити више од уста. Испод стола завуците руку и додирните га по полном органу. Реакција ће бити тренутна. Тешко се одваја од пријатеља и забаве, па не треба форсирати. Са сексом треба кренути када је забава завршена. Он је мајстор секса, играч који може смислити и невјероватне ствари.

Рак

ОНА: Желите ли само секс, од Рачица бјежите што даље. Оне обично у животу имају једног или два мушкарца премда остављају скроз другачији утисак. Облаче се нападно секси, изазивају, али ништа више од тога. Поћи ће с вама ако сте забавни, али додир по грудима је врхунац успјеха. Причљива је па ће о вашем удварању причати коме год стигне. С Рачицама је потребан крајњи опрез. Ако дозволи секс, једва и постоји могућност је се икада више ријешите.

ОН: Жели оставити утисак мачо – мена. Договор, тачност и време за њега су имагинарни појмови. Завести га можете увијек и у свакој прилици. Попушта лако јер нема жеље да се бори. Ухватите га за руку и поведите. Али, морате му добро објаснити шта желите, јер и када је ситуација јасна, њему не мора све бити јасно. У сексу може бити изузетно добар.

Лав

ОНА: Мајстор оралног секса, пружа ужитак партнеру на све начине. На прву лопту не реагује, али реагује на суптилно, интелигентно удварање. Да би вас уопште запазила, морате бити неко и нешто или се макар правите да то јесте. Ако сте на забави, обилазите дјевојке, причајте с њима, рукујте се са сваким и она ће вас запазити. Поглед је оно основно. Добаците јој поглед више пута, али јој не прилазите. Тек касније јој дођите с неким конкретним предлогом. Примјер, одлазак по колаче, пециво или нешто слично. У сексу је изузетна, одмах се препушта, води игру и ужива.

ОН: Мајстор завођења и велики посматрач. Проматра и оцјењује, а онда креће. Потребно је стално бити у његовом видокругу. Воли чисте, профињене жене, па се за сусрет с њим треба добро припремити. Треба грлити мушкарце који су с вама у друштву. Он ће проматрати, а када оцјени да је прави тренутак, мирно ће прићи. Када дође до секса, не мора доћи и до пенетрације. Он се понекад задовољи и тиме што вас је узбудио до лудила. Тада се може повући. Али, то се не догађа често. Мајстор је еротских техника.

Дјевица

ОНА: Доминантна и храбра, она осваја и наводи на секс. Врло перверзна, хоће све, орални секс је изузетно узбуђује, али када га она ради. Њену доминацију једноставно треба прихватити. Другачије не иде. Она одређује с ким ће водити љубав и када. Ако је заводите треба само једно имати на уму-морате бити свјеже окупани и добро намирисани. То у њој разбуђује нагон за сексом. Воли све, а највише изражену грубост и вулгарне ријечи које јој треба стално шапутати на ухо. Романтика и њежност код ње не пролазе.

ОН: Није баш брз у доношењу одлука, па му треба прићи, јасно му ставити до знања што желите. Он о свему мора добро размислити. Конаћна одлука зависи о процјени ко сте и шта сте. Чистоћа тијела и угодан мирис парфема су му врло важни. Ако оцени да сте особа која вриједи његове пажње, показаће се као прави гентлемен, а у сексу као прави мајстор.

Вага

ОНА: Нежна и педантна, од стида не зна рећи не. Никога не жели повриједити, па ако вас одбије у првом налету, жао јој је више него вама. Зато се, након првог одбијања вратите. Воли миран разговор. Уз разговор треба је стално, али као случајно додиривати. Након неког времена ће попустити. Када крене с вама све дозвољава. Грешке опрашта лако, не тражи превише. У сексу је изузетна, лако доживљава врхунац, труди се потпуно задовољити партнера.

ОН: Као и сви ловци, тако и мушкарац Вага одмах реагује када пред собом угледа ловину. Женско биће које га изазовно посматра и смијешка му се за њега је ловина и разлог за бујање еротске енергије. Дискреција одлично пали. Шапнете му на уво гдје ћете га чекати и мирно одете. Не смијете чекати његов одговор. Причекајте и доћи ће. Покушаће вас задовољити, трудиће се.

Шкорпија

ОНА: Може пружити најлуђи и најљепши секс. Завођење ових жена лакше иде искуснијима. Треба с њом пуно разговарати. Али, не смије јој се лично обраћати. Зато је најбоље до ње доћи преко пријатељица. Осјети ли да сте интелектуално супериорнији, ваша је. Препушта се одмах, пенетрацију жели истог трена, хоће да доживи оргазам по сваку цијену, па чак и када више не можете, она ће тражити да наставите даље. Њена искрена сексуалност узбуђује сваког мушкарца и доводи га до лудила.

ОН: Што је грубљи, значи да му је до вас више стало. Пуно бира, а одабир зависи о његовом тренутном расположењу. Успјех никада није загарантован. Воли жене изражене сексуалности, доминантне. Ако је добро расположен, ретко бира. Узеће што му дође под руку. Његову грубост не треба схватити као насиље. Када вас баци на кревет или нагура уз зид, то значи да га узбуђујете. Морате га задовољити, орални секс сматра нормалним дијелом акције. Ако га не задовољите, припремите се и на какву грубљу ријеч.

Стрелац

ОНА: Завођење ових жена је тежак задатак. Треба је заводити тако да је не заводите, што је контрадикција коју није лако ријешити. Ако осјети да је заводите, ежи. С њом треба поступати најприје посве пријатељски. Ништа не смије указивати на вашу сексуалну жељу. Облачи се тако да је више гола него обучена, али на то не смијете обраћати пажњу. Поглед према њеним ногама све уништава. Она ће вас оцјењивати. Како она чини први корак, знак да сте успјели биће јасан – конкретна је и сигурна у себе, повешће вас гдје треба. Секс с њом није нешто што ћете памтити, али може бити занимљив.

ОН: Пали се на све што он њега бјежи. Луд је од страсти ако осјети да га неко не примјећује или не реагује на знакове које упућује. Мудрој жени је лако да га заведе. Треба се што дуже правити да га не примећује и он ће сам кренути. Али, опрез. Након првог контакта ни на шта не треба пристати. Тек када приђе други или трећи пут, можете прихватити шетњу. Тада је ваш. У сексу може бити одличан, воли разне ствари.

Јарац

ОНА: Њен је проблем што врло тешко доживљава оргазам. Зато је углавном доста незадовољна. Тражи мушкарца ведре нарави, често старијег од себе. Лако јој је прићи, разговор не одбија, а знак да је попустила је ако вам дозволи да је додирнете. Она иначе мрзи туђе додире. Директна је, код ње нема скривених игара. Хоће знати све у детаље. Сексуална привлачност код ње се рађа истовремено с њеним увјерењем да сте шармантна особа. У секс улази лако, одмах се скида, не бјежи ни од чега, али како тешко доживљава врхунац, позиција коју највише воли је од назад. Треба радити упорно, али не грубо. Ако и не сврши, неће замјерити.

ОН: Он је за заводљиву жену плијен какав се само може пожелети. Можете га завести у свакој ситуацији. Довољно је обући се мало лежерније, нека се виде обриси грудију, контуре гаћица и он је одмах готов. Ту ријечи и нису потребне. Једино је проблем што не воли директан приступ, па ако му дођете и кажете шта желите могао би се повући, успркос јакој жељи. Зато треба дозволити да он вама приђе. У сексу се доста труди.

Водолија

ОНА: Непредвидива је, никада не знате гдје сте. Цијело тијело јој је ерогена зона, па ако је помазите већ сте далеко одмакли. Завођење ове жене је попут ходања по магли. Можете се изгубити, а можете наићи на прави пут изненада, неочекивано. С њом треба дуго разговарати, али у већем друштву. Не трпи претерано озбиљне разговоре. Ако и дође до ситуације која води сексу, не мора се догодити ништа. У сваком тренутку може одустати. Најбоље је одвести у стан, понудити јој гледање филма, лагано додиривати. Ако јој дође, кренут ће сама, а ако не, треба стрпљиво чекати слиједећу прилику. Воли пријатељски приступ, а мрзи дурење.

ОН: Увјерен је како може све, па одатле и проблеми. На ваш покушај он ће гледати сасвим другачије него ви. За њега је завођење као разгледање излога из којег треба нешто одабрати. Ако оцјени да нема разлога за губљење времена, отићи ће. С њим није лако, али готово редовно пада на исти потез. Треба га ословити као пријатеља и замолити за помоћ. Одмах ће прихватити разговор. Од тога трена даље све иде лакше. У сексу може бити изванредан. Нећете остати ускраћени.

Рибе

ОНА: Њежна, идеална љубавница. Завести је можете увијек. Довољно јој је показати знак пажње и она вас већ има у мислима. Али, од прве ни на шта неће пристати и бјежаће јер је стидљива, нема самопоуздања, свега се боји. Зато је добро најприје опуштено разговарати. Магична ријеч за њу је – ноћ. Након поноћи ваља је одвести на неко удаљено мјесто. Полако јој се приближавајте, ухватите је за руку, говорите о љубави, пажљиво слушајте њене приче које граниче са сновима. Пред прву зору више не зна рећи не. Након тог првог пута, можете с њом поћи увијек. Она може водити љубав било гдје и било кад јер је трајно узбуђена. Изгара у сексу, с њом проведени тренуци су незаборавни. Толерантна је до невјеројатних граница.

ОН: Ћути о љубавним авантурама. Завести га није лако јер требате бити ненаметљиви, лежерни и што природнији. Треба му упућивати знакове, углавном погледима. Ако види да имате претерано срдачне односе с мушким пријатељима, неће се приближити. Зато изађите с пријатељицом и чекајте. Тешко ће се одлучити на приступ, а ако ви њему приђете, збуниће се. Увијек му је потребна подршка. Ако у нечем и погреши, правите се да то нисте видели. Врло добар љубавник, пазиће на вибрације вашег тијела, проналазити оно у чему највише уживате и то ће вам радити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана