Овај знак све обара с ногу, али никога га искрено не занима

Агенције
Овај знак све обара с ногу, али никога га искрено не занима

Превише воли себе, свој ред и мир. Његова опсесивност привлачи остале знакове Зодијаке, али он не даје ни три паре на то. Има и дубок смисао за хуманост, методичан приступ животу, често је нежан, али опрезан- зато је Дjевица тај магичан знак који привлачи, а превише се не интересује за друге.

Дjевица је као Бик и Јарац земљани знак, а они воле конзервативне и организоване ствари, али и оне који од њих зависе. То су знаци који воле да им је живот сређен по фасцикалама.


Меркур је владајућа планета, па Дjевице имају добро развијен осjећај за говор и писање, као и за остале облике комуникације. Ово је њихова предност у привлачењу партнера.

Већина је одушевљена питкошћу и речитошћу Дjевица што зна да их занесе и понесе. Међутим, овај знак се не заљубљује и не уклапа тако лако са осталима јер превише воли себе и свој ред и мир.

Дjевица зна да одбије критиком људи око себе. Дjевице више воле да имају пар стабилних веза него много партнера. Животне парнере бира по томе колико осjећају да су важни и потребни у њиховом животу. Они су посвећени партнери који с времена на вријеме воле изазове.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана