Овај знак је најгори муж

Б92
Овај знак је најгори муж

Знате ону узречицу да је неко тежак као црна земља, е па то је случај са овим знаком када се нађе у улози брачног партнера.

Сваки хороскопски знак посједује одређене мане и врлине, поготово када се ради о љубавном животу и емоцијама. У наставку прочитајте које су предности и недостаци сваког знака када је у питању љубав на дуге стазе и брак:

Ован

Предност: Помало је дивљи, али с мјером. Обожава добру забаву и воли да се сви осјећају пријатно у његовом друштву па вам с њим баш никада неће бити досадно.

Недостатак: Због урођене тврдоглавости с њим је често тешко комуницирати. Воли да наређује, сматра да је увијек у праву, а чак и када није – неће то признати. Увијек све мора бити онако како је он себи то "зацртао". У себи носи дозу себичности која најчешће излази напоље током свађа.

Бик

Предност: Надалеко је познат по својој оданости и на њега увијек можете рачунати. Стабилан је, вриједан, породично орјентисан, у потпуности ће вам се посветити и долазити сваки дан кући у исто вријеме.

Недостатак: Од жене очекује исто стога Бик није добар избор за жене слободног духа које воле своју слободу, авантуристички начин живота, које не желе да се осјећају спутано и потребно им је много времена за себе.

Близанци

Предност: Занимљив је, паметан, позитиван, не боји се нових изазова, непредвидив је и непрестано ће вам приређивати изненађења.

Недостатак: Није оличење оданости попут Бика и никада не знате колико ће његова љубав трајати. Воли промјене, мрзи рутину, није стабилан и тешко се препушта дугачким везама.

Рак

Предност: Романтичан је и брижан. Када воли, воли снажно и емотивно. Не занимају га површне везе.

Недостатак: Његова љубав понекад може да гуши. Воли да све има под контролом и мале ситнице лако претвара у велики проблем. Унапред размишља негативно тј. замишља све лоше што би се могло догодити и тако уноси немир у однос.

Лав

Предност: Динамичан је, страствен, дарежљив и направиће све што може како би вас максимално размазио.

Недостатак: Поносан је и ташт па ће се увриједити ако у сваком тренутку није центар вашег свијета или ако му (по његовом мишљењу) не посвећујете довољно времена. Воли да буде у центру пажње што често може бити исцрпљујуће за његову животну сапутницу.

Дјевица

Предност: Чврсто стоји с обе ноге на земљи, организован је, стабилан и посвећен томе да вас у сваком случају учини срећном и задовољном.

Недостатак: Цјепидлака је, свему ће наћи ману и воли да поправи "недостатке" код других људи па тако и оне које види у животној сапутници. Често му недостаје самоуверености, несигуран је и има проблема с успостављањем повјерења.

Вага

Предност: Романтични шармер с покрићем. Добар је и љубазан, не само према вама него према свим другим људима. Када се заљуби, одмах жену посматра као своју животну партнерку.

Недостатак: Када му је его повређен, понашаће се као дијете и неће марити за осјећања партнерке. Иако је увијек спреман на решавање проблема, тада постаје стриктан и хладан па је тешко комуницирати с њим.

Шкорпија

Предност: Страствен, интензиван и када је заиста заљубљен посједује невјероватну емпатију и емотивно разумијевање.

Недостатак: Екстремно је осјетљив, размишља фаталистички и може бити јако посесиван. Ако се осјећа повређено онда постаје и осветољубив.

Стрелац

Предност: Мудар, великодушан, дарежљив, њежан. Не зна да лаже па због тога од њега можете очекивати максималну искреност.

Недостатак: Генерално гледајући ради се о стабилном мушкарцу, али не када је у питању љубав. Често не зна да дефинише своја осјећања и лако губи интерес. Воли да наметне сопствена увјерења и мишљења.

Јарац

Предност: Нема тога што неће направити за жену у коју је заљубљен. Не препушта се лако емоцијама, али када га дотакне љубав спреман је читав живот остати с партнерком и ни у једном тренутку не посумњати у своја осјећања.

Недостатак: Тежак је, стално критикује, има велика очекивања, ријетко пристаје на компромисе и не разумије појам флексибилности. Када га партнерка повреди, око себе ће изградити зидове које је тешко срушити.

Водолија

Предност: Узбудљив је и интелигентан. Никада није љубоморан и може му се безусловно вјеровати.

Недостатак: Баш све схвата лично. Често емотивно одлута и дистанцира се од партнерке јер се осјећа несхваћено. Не зна вољети без осјећаја сигурности и повјерења, а тешко стиче обоје.

Риба

Предност: Њежан, воли с пуним срцем, не суздржава се, пун је бриге и поштовања.

Недостатак: Нестабилан је када су у питању емоције. У тренутку се може предомислити и рећи како заправо тражи потпуно другачију партнерку. Воли љубавну игру по својим правилима, а ако осјети да га нешто гуши одмах ће побјећи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана