Овај мушкарац вас никада неће оженити, увијек ће бирати каријеру и друштво: Бјежите од ових хороскопских знакова

ГС
Foto: Илустрација

Неки људи брак сматрају ризиком и нису много заинтересованиза овај концепт живота. Не свиђа им се идеја брака и једноставно не могу да схвате идеју да живот проведу са једном особом, а ријеч је о сљедећим хороскопским знацима:

Ован

Јак Ован не воли да жртвује своју слободу на било који начин. Превише су тврдоглави да би дозволили да се ствари не десе на њихов начин. Њихов став отежава људима да се заљубе у њих. Више воле самосталан живот, јер не воле да буду одговорни ни према коме.

Близанци

Превише су амбициозни и тврдоглави да би се везали за једну особу. Они више воле да се ствари дешавају природно и стално им је потребно узбуђење у животу. Близанци су веома избирљиви када је у питању избор животног партнера и воле да уживају прије него што се одлуче за брак.

Дјевица

Овај хороскопски знак једноставно нема времена да се фокусира на везу или размишља о браку. Увијек игноришу идеју брака јер им то никада није приоритет. Све што раде је да усавршавају своје животе у свим аспектима, осим у љубави или браку, пише Прва.

Стријелац

Не свиђа им се идеја да одустану од свог сна о путовању свијетом. Никада не осјећају потребу за животним партнером на кога могу да се ослоне. Они су независни људи који воле да сами себи пробијају пут без тражења помоћи или жуде за везом.

Водолија

Они радије задржавају своја осјећања за себе. Превише уживају у свом друштву да би неко други ушао у њихов живот и нарушио хармонију и мир. Водолије се плаше да буду повријеђене и зато више воле живот у коме могу да задрже своја осјећања и да се не отварају људима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана