Овај мушкарац ће вам сломити срце док трепнете

ГС
Овај мушкарац ће вам сломити срце док трепнете

Мушкарце који вас лако могу повриједити и уништити вам живот, и који носе титулу највећих манипулатора, астролози сврставају у три хороскопска знака.

Рак

Мушкарци који су рођени у знаку Рака могу се подијелити у двије групе – оне који воле свој дом, али су истовремено раздражљиви, досадни и критични, и на мушкарце који су у основи пасивни, лијени и равнодушни. Потоњи се обично вјенчавају из користи, због насљедства, статуса у друштву, односно да би добили одређене животне бенефиције.

Иако Рак воли своју жену и дјецу, никада неће осјећати потпуно задовољство стањем у породици, па ће тако увијек пронаћи нешто што ће постати мета његових критика или разочарања.

По правилу, Ракови остају вјерни својој љепшој половини само ако су све њихове потребе задовољене код куће.

Шкорпија

Једини начин да се створи хармоничан однос са представником овог хороскопског знака јесте да га слијепо слиједимо у свим његовим настојањима.

Шкорпије мрзе доминантне жене, старомодни су и воле да показују ко је газда у кући. Међутим, они обожавају жену и дјецу који му дају ветар у леђа да настави да гради успјешну каријеру.

У срцу Шкорпије заиста има мјеста за најтоплија осјећања према вољеним људима, мада често не знају како да их изразе. Имате све шансе да створите успешан брак с њим, али се припремите на чињеницу да ћете морати да удовољавате свим његовим жељама, и у кревету и ван њега.

Овом типу мушкарца потребна је мудра и тактична жена. Ствар је у томе што морате бити спремни на чињеницу да ће он примијетити све ваше недостатке, несавршености и слабости.

Стријелац

Стријелац има велико интересовање за све на свијету око себе и жели да учествује у свему што се догађа око њега – често на штету куће и породице.

Живети с овом особом није тако тешко, па због недостатка стабилних осјећања и нестрпљивости према стварима које му ограничавају слободу, изабраница ће морати стално да шири своје видике како му не би досадила.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана