Овај хороскопски знак вас никад неће задовољити у кревету

Агенције
Овај хороскопски знак вас никад неће задовољити у кревету

Особе рођене у знаку Овна су познате по многим стварима, страст је једна од њих. Међутим можда нисте знали да су такође поред страсних, у исто вријеме и себични љубавници. То иде јако далеко и тешко је излијечиво, тако да ако очекујете од вашег Овна да у току везе постане дарежљивији и барем крене да покушава да вас задовољи, велика је вјероватноћа да сте узалудни оптимисти.

Овнови често умију од свог партнера да исциједе и посљедњу кап страсти и сами себе опскрбе неслућеним задовољствима, док у исто вријеме повратна услуга изостане.


Поред себичлука, карактеристична је доминација у сексу и главну ријеч углавном воде они. Многи свјетски императори и диктатори су рођени у овом знаку и нема сумње да су тај нагон за влашћу повукли из астрологије. То такође објашњава у многоме и први дио текста.

У исто вријеме чест симптом код Овна јесте тзв. "запаљивост", па тако они умију да се врло лако вежу за одређену особу и зарију зубе у њу све док је не освоје. А наравно, гдје је лака запаљивост, лако се и угаси страст. Тако им није потребно много времена да одбаце особу за коју су се тако чврсто везали у кратком року.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана