Овај хороскопски знак вам никада неће показати емоције у вези

Срна
Овај хороскопски знак вам никада неће показати емоције у вези

Овај хороскопски знак се плаши сопствених дубоких емоција, тежи да постане самотњак и заинтересован је само за праву љубав.

Потискује емоције, тежи перфекционизму и увек је ненаметљива – то је Дјевица. Она очекује да је увијек други примјете, тешко да чини први корак, чека да буде освојена, не трпи поразе, спремна је да истрпи увреде, плени отмијеношћу, уздржаношћу.

Када је у емотивној вези испуњава партнеру све жеље, бар у почетку, или се труди да остави такав утисак. Она успијева да погоди жеље особе која јој се допада. Оне наводе мушкарце да их обожавају, од њих прво учине да се осјећају јаки поред њих па онда манипулишу њиховим егом.

Иако дјелују да јесту, оне ипак нису страствене. С обзиром да су перфекционисти, Дјевица инсистира да партнер цијени и поштује негу, чистоћу и хигијену, као и да буде практичан и оријентисан ка циљу. Њени су стандарди постављени прилично високо па јој обично треба дуго да нађе особу која ће бити вредна њеног интереса.

Када једном нађе оног правог, Дјевица је спремна је да помјери небо и земљу за њега. Мада, она не дозвољава да је ико вуче за нос, има таленат да препозна скоро сваку ма колико перфектну лаж или чак и најслабији траг туђег парфема на њему. Али оона у таквим ситуацијама неће направити сцену, јер то није њен стил. Ако се стварно осјети јако повређеном, избрисаће партнера из свог сјећања као да није никада ни постојао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана