Овај хороскопски знак пролази кроз бурна времена

GS
Овај хороскопски знак пролази кроз бурна времена

Свима у животу наиђе један овакав период! Тренутно је један хороскопски знак под утицајем тешких животних лекција које долазе са промјенама на свим фронтовима.

Јужни Мјесечев чвор у овом знаку доноси турбулентне догађаје који испитују снагу и спремност на трансформацију. Пријатељства, љубавне везе па чак и дуготрајне везе су подложне искушењима. Овај период захтијева ослобађање од старих образаца и елиминисање људи који вам црпе енергију.

Знак о којем је ријеч је Вага. Без обзира да ли је у питању сунчев знак, подзнак, Мјесец или Венера у Ваги, особе са овим астролошким позицијама суочавају се са интензивним изазовима. Њихова владајућа планета Венера је у квадрату са Сатурном и Нептуном на 29. степену, што додатно компликује ситуацију. Овај аспект доноси немир, непроспаване ноћи, хаотичне мисли али и важне поруке кроз снове, случајне пјесме и насумична поклапања на сату.

У љубави такође нећете бити поштеђени турбуленција. Сада је вријеме да препознате недостатке у вашем односу и да ослободите себи вријеме од веза које вас не испуњавају. Јупитер у деветој кући подстиче путовања у иностранство. Ако вам се пружи прилика, размотрите одлазак негдје на неколико дана. На далекој дестинацији вас може позитивно изненадити нова особа или неко важно откриће, преноси Крстарица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана