Овај хороскопски знак је убедљиво највећи љубитељ грубог секса

Агенције
Овај хороскопски знак је убедљиво највећи љубитељ грубог секса

Можда сте погодили, у питању је БИК. Није што му име тако каже, али заиста, када је секс у питању, ту све пршти и удара.

Агресиван је по природи, па то исто можете очекивати у кревету, у позитивном смислу. Оно што је занимљиво јесте да воли дуге везе и прилично је посвећен, поготово жени која дијели његову страст према грубом и жестоком сексу, па уопште није лош ни на "дуге стазе", ако вам је то потребно. Понекад можете примјетити да је помало себичан у кревету и да мисли само на своје задовољство, али ако му скренете пажњу на то, одмах ће се поправити.


Још једна мана - као човјек који воли да доминира над женом, често ће вас терати на позу "отпозади", а вјероватно и на анални секс, па то може да буде проблем. Опет, једноставно (али суптилно) му саопштите да прошири своју понуду и не би требало да буде проблема. А што се аналног секса тиче... то је само ваш избор.

Дакле, није искључено ни бичевање и везивање, па ако желите да ускочите међу странице романа "50 нијанси сиве", Бик је прави избор за вас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана