Овај хороскопски знак је у стању да прочита ваше мисли

Агенције
Овај хороскопски знак је у стању да прочита ваше мисли

Њихова владајућа планета је Нептун и повезана је са сновима и визијама. Ови људи имају велику вјеру и наду, изражавају саосјећање и добро осјећају вибрације других људи.

То су Рибе!

Они живе у свијету састављеном од снова. Разликују се од других људи по живој машти, креативности, интуицији и визионарском духу, а често посједују неке ријетке способности и таленте, пише Женски магазин.

Најбоље раде у мирној и инспиративној атмосфери, јер све негативне утицаје дубоко осјећају, тако да бука и галама могу да ометају креативни процес. Они се изражавају кроз боје, плес, али често себе не знају да истакну и искористе своје могућности. Увијек им треба помоћ од неког другог.

1. Поред Рака и Шкорпије, Рибе су такође водени знак. У астрологији, вода је елемент осјећања. На тај начин, имају способност да виде невидљиве ствари које показују стање ствари прије него што се десе.

2. Као Близанци, Дјевице и Стрелчеви, и Рибе су промјенљивог карактера, што значи да их лако можете импресионирати.

3. Рибама влада Нептун – планета која је повезана са чаробњацима и мистиком различитих типова.

4. Рибе као посљедњи знак Зодијака желе да сачувају драгоцјене остатке претходног циклуса за непознату будућност која их чека. Једном ногом су у садашњости, а другом у будућности, често имају визију шта би се могло десити у блиској будућности.

5. Као што Рибе не виде воду у којој пливају, рођени у овом хороскопском знаку често не знају да су видовити. То сазнају тек када им се појаве мање визије.

Рибе могу да сањају о стварима које указују на важан догађај, а њихова најважнија карактеристика је да лако препознају и прочитају “знаке” око њих. За многе људе рођене у овом хороскопском знаку је важан унутрашњи мир. Често се предају одређеним пороцима да би побјегли од стварности. Њихов мото је “Осјећам се …” и углавном су вођени интуицијом.

У друштву Риба можете развити своју интуицију, машту, видовитост и повезивање са несвесним.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана