Ова три знака зодијака су рођене звијезде, Холивуд им није раван!

GS
Foto: Freepik

Можете вјежбати и трудити се али ако немате талента за јавни наступ и ако се не осјећате пријатно пред камерама, онда сви покушаји падају у воду. Неки људи су једноставно рођени за сцену, док други и не баш. И то је у реду.

Астролошки гледано, можемо примијетити неколико знакова који једноставно имају тај такозвани ,,star potential", илити урођени таленат за јавни наступ.

Ова 3 знака су рођене звијезде:

Лав

Први на листи су, на ничије изненађење, Лавови. Рођени у овом знаку често већ од дјетињства знају да су рођени под срећном звијездом и осјећају да се свијет окреће око њих. Лавови су обично екстровертни, траже екстерну валидацију и обожавају грандиозне знаке пажње. Одлично се сналазе у забавној индустрији и медијима, те није реткост примијетити Лавове који се истичу у глумачиким, пјевачким, комичарским, плесним и новинарским улогама.

Неки од најпознатијих Лавова су: Дуа Липа, Кајли Џенер и Шон Мендес.

Стријелац

Стријелчеви су готово идентични Лавовима ако сагледавамо њихов ватрени темперамент. Оно што их разликује од Лавова, до душе, јесте несаломиви оптимизам, страст према авантурама и љубав према филозофији. И једни и други знаци су омиљени у друштву и цењени због својих талената. Ракло би се ипак, да Стрелчеви завређују више пажње, и у погледу наступа, и у погледу заузимања центра пажње у блиској групи пријатеља, због своје опуштености и харизме. Стрелчеви воле јавне наступе јер им омогућавају да испоље своју ватрену енергију. У потпуности се препуштају и дају све од себе.

Познати Стријелци које волите: Тејлор Свифт, Бред Пит и Бритни Спирс.

Вага

Лепе и грациозне, Ваге се савршено сналазе на пољу умјетности и јавног наступа. Иако обично нису експлозивне, нити превише енергичне, оне плене својом нежношћу. Ваге знају како да очарају гледаоца својом појавом, речима и неодољивим шармом. Публика често истиче како воли да слуша глас Ваге, због њене мекоће, а тако и чврстине и јасног става. Ово Ваге чини изузетним јавним говорницима, али и пјевачима и поетама, преноси НајженаАло.рс.

Судбина им је записала да ће бити богати: Ова три знакa Зодијака ће пливати у новцу послије Нове 2024. године

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана