Ова три знака због љубави данас ризикују све

ГС
Foto: Илустрација

Вечерас ће на небу засијати млад мјесец у сазвјежђу ватреног Лава и увући у ризик поједине припаднике Зодијака.

Мјесечеве мијене имају снажан утицај на наш живот. У зависности од тога да ли је мјесец млад или пун, зависи и наше расположење, а неријетко и ниво енергије за свакодневне активности.

Астролози обраћају посебну пажњу на мјесечеве фазе, а вечерашњи млад мјесец у знаку Лава најављују као “пријатеља који ће нам улити самопоуздање и инспирисати да будемо храбрији и отворенији”.

Ипак, припадници три знака Зодијака биће посебно оснажени енергијом из сазвјежђа Лава, па ће направити велике помаке на емотивном плану.

1. Бик

Особе рођене у овом земљаном знаку пожељеће да отворе срце и иду на “све или ништа” у љубави.

Чак и они Бикови који су себе видјели као “вјечите слободњаке” промениће став на ту тему и особи са којом су у вези предложити живот под заједничким кровом или чак одлазак код матичара.

2. Рак

Млад мјесец у сазвјежђу Лава инспирисаће Ракове да започну ново поглавље у емотивним односима.

Слободни ће јасно ставити до знања особи која им се допада колико су њихове емоције јаке, а заузети ће без устручавања показати “другој половини” колико су заљубљени и страствени.

Иако то нису типична понашања за Ракове, они су сада ријешени да ризикују. Звијезде ће их подржати у томе.

3. Лав

Већина заузетих Лавова ових дана налази се на емотивној прекретници. Многи сумњају у вољену особу, а има и оних који су до те мјере уплашени да њихова “друга половина” има тајну везу да су већ на ивици раскида. Све врсте изненађења су могуће, а највише оне пријатне, којима се многи Лавови не надају…

Актуелна астролошка појава даће припадницима овог ватреног знака снаге да седну са вољеном особом и рашчисте све што их мучи. Иако су познати по недодирљивом понашању, Лавови ће овог пута бити сушта супротност самима себи. Схватиће да је љубав коју осјећају вриједна ризика, па ће се за њу и борити.

Слободним Лавовима смијеши се лијепо познанство са особом из ближег окружења са којом би “преко ноћи” могли да започну љубавну причу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана