Ова три знака су најгори у сексу: Да ли сте међу њима?

Б92
Ова три знака су најгори у сексу: Да ли сте међу њима?

Када је секс у питању постоји превише укуса и сензибилитета.

 

БЛИЗАНЦИ:

Ово је један радознао и покретљив знак у сваком смислу, многи припадници овог знака заправо умију да користе и мозак за вријеме секса, што не може да одмогне. Међутим, њихов проблем је што на крају све остане само на причи и лажном хваљењу. Углавном се све сведе на два минута, а не два сата. Истински безгранична себичност многих припадника овог знака се види приликом њиховог понашања у кревету. Женски припадници знака махом имају успјешан секс, осим уколико имају тенденцију за вјечном предигром и да при том изигравају неукроћену горопад.

СТРЕЛАЦ:

Карактеристика код мушких припадника знака Стрелац је по дифолту авантуризам и експериментисање, а код женских баш напротив-традиционализам без много експериментисања.

Дакле лоши или никакви сексуални односи овде произилазе из превелике жеље једних за нечим новим, перверзним и узбудљивим и претјеране жеље ових других, углавном жена, за класичним, здравим, али и конвенционалним јачим сношајем. Када им то није по вољи Стрелчеви гледају да се што прије све то заврши, а онда побјегну главом без обзира. Они типичнији једноставно оду и за вријеме самог секса, осим ако им платите да остану још мало.

Такође теоретисање је претерано или напротив тотално непомоњање теме, а гола пракса је оно што овдје, не увијек, али јако често фали. Не брините, нисте ви најгори у сексу, има још један гори.

РИБЕ:

Многи астролози одбијају да набрајају као овај (иначе јако емотивно дубок,сензуалан и сексуалан знак) не успијева и прави пропаст у љубави, а поготово у сексу.

Женске Рибе гризу и провоцирају више и од агресивне женске Шкорпије или Овна. Садистички призивају садизам јер су у суштини мазохисти. Подбацивање у сексу им је као и у многим другим стварима-жртва. Често све упропасте до краја. То је знак који највише ужива, али и пати у "сексу са емоцијама" и то важи за оба пола.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана