Ова три знака највеће су поштењачине зодијака

Агенције
Ова три знака највеће су поштењачине зодијака

Ако сте међу ова три хороскопска знака, онда сте један од оних људи који муњевито црвене у лицу када покушају да лажу.

Ован

 


Весели израз на његовом лицу не мора ништа да значи, исто као и чињеница да изгледа врло младо у својим зрелим годинама. Ако је то мушкарац, његов продоран поглед ће изазвати језу, јер он изгледа некако опасно. С друге стране, он изгледа као неко за кога никад не знате шта се дешава у његовој глави. Жена Ован импресионира својим контроверзним ставом да једноставно то можете видјети на њеном лицу.

Бик

Он је тако опуштен и духовит, али и мужеван, а његов продоран поглед може да вас обори с ногу. Израз на његовом лицу изгледа као да он жели да вам каже да сте с њим заштићени и зато не треба да вас завара боемска атмосфера која произлази из његовог заносног изгледа. Јер када Бик говори, више од боје очију говори тон његовог гласа, тако умирујући да се с њим осјећате размажено и сигурно као мало дијете.

Вага

"Ја балансирам" је кључна реченица за овај знак, кад дође до тога да све треба држати под контролом, Вага преузима главну улогу. Мирољубив и правичан, овај знак мрзи да буде сам. На све могуће начине ће се трудити да избјегне свађу и лаж. Увијек је ту као пријатељ и ако покуша да вас слаже, издаће сам себе веома брзо, јер има изражену грижу савијести.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана