Ова три знака комшије никако не воле, да ли сте међу њима

ГС
Ова три знака комшије никако не воле, да ли сте међу њима

Ови хороскопски знакови се такмиче да буду прилично досадне комшије, сваки на свој начин.

Пријатне комшије су благослов. Чак и оне које уопште не запазимо су сјајни, а још бољи су они који те срдачно поздраве, позајме ти јаје или шећер, први очисте улицу кад падне снијег, а временом постану више од комшије, пријатељ. Који дођу на кафу, као и ми њима и заједно шетамо псе.

Међутим, посебно у већем граду, риједак је случај имати среће са свим људима који живе у непосредној близини. 

Било да се ради о прљавим ципелама или старом намјештају на степеништу, гласној музици или аутомобилу паркираном на два паркинг мјеста, када се уселите, већина станара је спремна да се помири са необичностима својих комшија. 

Али постаје посебно изазовно ако се сљедећи хороскопски знакови налазе у неком од сусједних станова.

Ован

Било да је недјеља ујутро на путу до пекаре или петак увече на путу кући са забаве послије посла, Ован увијек изгледа одморно, у форми и потпуно будно. Одакле им толико енергије? 

Зашто они, чак и неотуширани и у тренеркама, изгледају као да би могли одмах да сједну на разговор за посао и добију посао који желе?

Ти Овнови су језиви, поготово када једног од њих сретнеш на степеницама, срећни, лепршави и спремни за ћаскање док се ти с мамурлуком и црним колутовима око очију вучеш уз степенице, пише Miss7hr.

Бик

Још нисте ни отворили улазна врата, а мирис вам већ удара у нос… можда прејак за стомак у 7 ујутру? Сос од бијелог вина, свјеже зачинско биље, у букету: мајчина душица, рузмарин, нешто гратинирано са сиром? Хммм. Бик, ти проклети трагачи за задовољством, ти највец́и гурмани зодијака. Ако имаш бика за комшију, стидјец́еш се салате за вечеру.

Дјевица

Да ли је ваш пакет грешком испоручен комшији? Само не код Дјевице у приземљу! Чак и летимичан поглед на тај уредан стан, који Дјевице обично узимају здраво за готово, просјечним људима је често тешко да поднесу – беспријекорна чистоц́а и уредност стварају комплексе обичним смртницима. Исто изгледа и пред њиховим вратима, а сигурно сте чули неке притужбе зашто улазите у зграду са прљавим ципелама или када размишљате о прању аутомобила, јер „изгледа баш ружно на паркингу“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана