Ова три знака ће у 2024. доживјети фантастичан напредак у каријери

ГС
Foto: Илустрација

Захваљујући Јупитеру, ова три хороскопска знака ће имати среће у каријери.

БИК

Чека вас феноменалан април и једнако ведар мај. Припремите се за велику срећу која може донијети капитал у ваш живот – Јупитер у вашој карти одговоран је за насљедство, али и инвестиције.

Ако имате сопствени посао, тада вам се може јавити инвеститор или ћете се сами озбиљно финансијски ангажовати и остварити озбиљну зараду. За оне који се баве финансијама – можете се надати озбиљној повишици. Овакви астро догађаји дешавају се изузетно ријетко, па у априлу и мају 2024. треба да ризикујете. Исплатиће се, пише сенса.хр.

БЛИЗАНЦИ

У јуну 2024. Јупитер улази у ваш знак – то је феноменална срећа, коју је чак и тешко предвидјети. Сличан аспект је постојао и 2012. године, па ако сте тада имали среће, сада би се ситуација могла поновити, али већих размјера.

У јуну 2024. биће тригонски аспект између Јупитера и велике финансијске планете Плутона, што може донијети финансијски успјех и славу. Обје планете су друштвене, па често подижу знакове у које улазе. У вашој каријери Јупитер је одговоран за партнере, клијенте и правне послове, а Плутон влада вашим послом, као и сектором истомишљеника и група.

ДЈЕВИЦА

Од 1. до 3. јуна очекујте чуда – Јупитер улази у ваш сектор каријере, одакле улази у аспект тригона с Плутоном у вашем сектору посла. Очекује вас унапређење, највјероватније повећање плате – Венера, која влада вашом кућом новца, биће у коњункцији с Јупитером од 28. маја до 18. јуна 2024.

Што се ваше професије тиче, ако се развијате у подручју високе технологије, издаваштва, медицине, исхране, чека вас успјех, преноси Задовољна.рс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана