Ова три знака ће се прије или касније опет спојити са старом љубави

ГС
Ова три знака ће се прије или касније опет спојити са старом љубави

Иако ће многи рећи да се старим љубавима не треба враћати ни под разно, неке љубавне приче дефинитвно заврше прије него што би требале, што због догађаја ван наше контроле, што због једноставно кривог времена или неспремности једног или оба партнера.

Помирење са старом љубави свакако може бити изузетно компликовано и болно, овисно о томе како је веза завршила. Па ипак, неке љубавне приче пркосе скептицима те итекако могу изненадити својим развојем, толико да се запитамо треба ли растанак увијек бити коначан.

Може бити тешко носити се с противрјечним емоцијама, а неки су хороскопски знакови често више погођени од других.

Ево који хороскопски знакови имају највише шансе поновно се спојити са старом љубави, без обзира како су ствари између њих завршиле, пише жена.хр.

БИК

Бикови и иначе имају проблема с пуштањем ствари у прошлости. Осим тога, осјећају се опуштеније што веза дуже траје. Чак и након прекида, овај фиксни земљани знак остаје невјероватно одан свом партнеру.

Настављају показивати бригу и приврженост својим бившим партнерима иако би се с временом могли уклопити у нову рутину одвојености. Будући да је код Бика све везано за преданост и устрајност, само зато што веза у прошлости није успјела не значи да неће у будућности. Тако барем мисле припадници овог хороскопског знака.

Они су борци који траже оно што желе јер их представља бик. Ипак, хоће ли или неће старој љубави дати нову шансу највише овиси о томе показује ли њихов бивши партнер знакове побољшања.

РАК

Ракови су познати по томе што свом партнеру дају све од себе и увијек ће се трудити да њихова веза успије. Међутим, веза не функционише ако обје стране не улаже подједнак труд.

Оно што Рака разликује од многих других је што је увијек у стању да разумије перспективу своје бивше љубави и прихватити њихове исприке јер је невјероватно емпатичан и брижан хороскопски знак.

Ракови су изнимно одани, па често другима дају више шансе него што заслужују. Ракови су такође изузетно сентиментални, па због лијепих успомена које су некада дијелили, осјећаји према бившој љубави понекад могу трајати јако дуго, засљепљујући чињеницу зашто њихова веза није потрајала.

Срећом, Рак има готово психички ниво интуиције, па је може користити како би одредио хоће ли их нова шанса старој љубави доиста усрећити или ће им донијети само тренутни ужитак, пише жена.хр.

Вага

Човјек би помислио да ће Вага, један од најмирољубивијих знакова, одбацити било какву околност која би се могла претворити у хаос. Али Ваге су такође велики идеалисти и изврсни преговарачи, што их често чини толико симпатичним. Овај знак често има проблем да преувеличава и идеализује старе везе и познанства које је стекао, одвраћајући га од потенцијалних проблема.

Труде се у потпуности разумјети друге, укључујући бивше партнере, јер им то помаже да осјећају већу контролу. И док већину времена Ваге пријатељски напуштају везе и према свима се односе једнако, овај хороскопски знак не жели да мрзи свог бившег партнера само како би наставио даље. Управо због тога код Вага увијек постоји могућност наставка старе везе.

Ипак, ако Вага жели дати другу прилику старој љубави, мора одлучити ради ли то из носталгије или зато што вјерује да су обоје „одрасли“ у међувремену.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана