Ова три хороскопска знака су добила невјероватну срећу на рођењу

ГС
Ова три хороскопска знака су добила невјероватну срећу на рођењу

За старе Египћане звезде су имале посебно значење, па погледајте да ли припадате знаку њиховог хороскопа који предвиђа срећну судбину. Египатски хороскоп се састоји од знакова који се доста разликују од класичних знакова зодијака на које смо навикли у западној астрологији.

НИЛ (рођени од 1. до 7. јануара, од 16. до 28. јуна, од 1. до 7. септембра и од 18. до 26. новембра)

ГЕБ (рођени од 12. до 28. фебруара и од 20. до 31. августа)

ХОРУС (рођен од 20. априла до 8. маја и од 12. до 19. августа)

Шта о њима каже египатски хороскоп?

Нил (рођени од 1. до 7. јануара, од 16. до 28. јуна, од 1. до 7. септембра и од 18. до 26. новембра)

Нил је први знак египатског хороскопа и представља нови почетак и позитивне животне промјене. Овај знак је симбол плодности и успјеха, а људи који га носе имају веома мирну енергију и природу. Њихова предност је што негују самољубље. Не воле сукобе и увијек настоје да очувају мир око себе. Често их покреће страст, али колико год да су страствени, они су и мудри.

Тајна њиховог успјеха је у томе што вјешто посматрају свијет око себе и то искуство користе за планирање својих активности у будућности. Веома су практични, али и бистрих ума. Развили су харизму и лако привлаче људе око себе. Воле материјалну сигурност и заслужене награде, али вјерују и да је помоћ другима предуслов за добар живот.

Геб (рођени од 12. до 28. фебруара и од 20. до 31. августа)

Према легенди, Геб је био древни египатски бог земље, а људи рођени под овим знаком имају добро срце, емотивни су и увијек у додиру са осјећањима и потребама других људи. Веома су интуитивни и обраћају пажњу на лични духовни развој, па понекад, тако замишљени и мистични, могу дјеловати као да су затворени у себе.

Они су заштитнички настројени, а њихова харизма и оданост чине их идеалним партнерима у љубави. Углавном имају богат друштвени живот, добре односе са породицом и пријатељима. Иако су веома осетљиви, знају да задрже присебност и такт. У својој каријери комбинују духовну свијест са интелектом, а највише им одговарају послови везани за писање, подучавање и савјетовање.

Хорус (рођени од 20. априла до 8. маја и од 12. до 19. августа)

У староегипатској митологији Хорус симболизује звијезду и небо и симбол је сокола. Људи рођени под овим знаком су веома храбри и спремни на ризик. Имају веома харизматичну личност и мотивисани су успехом и испробавањем нових ствари.

Не дозвољавају да их страх од неуспјеха спријечи да остваре своје снове. Они су оптимисти и покушавају да испуне своју мисију у животу. Они су лидери који су добри у мотивисању и инспирацији других. Имају много енергије коју улажу у своје амбиције и породицу. Имају љубазну, нежну природу и стрпљиви су слушаоци. Лако могу да пронађу рјешења за многе изазове и као пријатељи су идеални саветници. Они воле сигурност и учиниће све што је потребно да је увијек имају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана