Ова три хороскопска знака направиће озбиљне паре у животу

Агенције
Ова три хороскопска знака направиће озбиљне паре у животу

Кажу да "пара врти гдjе бургија неће".

Ако питате ова три знака они знају да намиришу новац на километар и да од њега направе гомилу свежњева новчаница којима повремено воле да се хладе, као уз помоћ лепезе.

Бик

Бикови су материјалисти и воле удобност. Они прво воле себе, па новац, а ово остало може да сачека. Из љубави према успјеху и лагодном животу у стању су да се труде до неслућених размјера како би успјели и направили озбиљан новац. Он им је снажан мотив да се још више залажу на пословном плану. С обзиром да овим знаком влада Венера његова очекивања су реална и увијек се труди да их оствари. Оно што је добра њихова страна је што дијеле оно што добију са драгим људима.

Стрелац

Стрелчеви воле да гађају у мету која је у облику евра. Стрелац је ентузијаста и као такав он је спреман на све или ништа. Због склоности да ризикује има огромну шансу да направи добар бизнис, а самим тим велики рачун у банци. Пошто је Стрелац ватрени знак бориће се до краја за оно што жели.

Јарац

Јарац је вриједан, стрпљив и амбициозан. Њега ће једино дугогодишњи труд одвести до милиончета. Њима је успјех исписан на челу, али морају да упрегну своје животне кочије у противном могу да се сликају и да забораве на егзотична потовања, луксуз и лагодан живот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана