Ова три хороскопска знака највише лажу: Да ли сте међу њима?

Агенције
Ова три хороскопска знака највише лажу: Да ли сте међу њима?

Ако нисте сигурни колико можете да вјерујете неким својим пријатељима, партнеру и колегама, провјерите да ли се налазе међу ова три знака – јер они тако ноншалантно лажу, као да је то најприроднија ствар на свијету, попут дисања, попут испијања чаше воде… дакле, без и мало стида!

Лав

Лаву је наопходно да буде у центру пажње. А како би то постигао често прелази и границе доброг укуса. Због тога је способан да лаже, измишља и наводи на своју воденицу.

Ако их и ухватите у лажи, неће ништа признати, већ ће вам још и доказати да црва није ни било. Убиједиће вас да је црно бијело и још ћете испасти закерало које у свему налази неке мане и само хоће да се свађа.

Рибе

Рибама нимало није тешко да лажу и обмањују друге како би очували своје име и своју славу. Овај знак је познат по својој посесивности, љубомори и самосажаљевању и по томе што жели да у другима изазове завист. Поште већ живе у свијету фантазије, тј. лажи, Рибама уопште није тешко да измишљају приче. Тако добро умију да замажу очи слушаоцима, јер оне не изричу чисте лажи, већ такве да у њима има неког основа истине. Поред тога, у стању су и да саме повјерују у сопствене измишљотине, тако да, технички гледано, и не лажу.

Близанци

Чувајте се ових шарлатана! Они ће вас тако лако слагати, као да је то најприроднија ствар на свијету. Очас посла ће изиграти ваше повјерење и издати вас. Они толико често лажу, да више не знају шта су коме и када рекли, па се лако и офирају. Ту смо већ у дилеми, да ли су Близанци најлажљивији знак, или знак који највише хватају у лажима. Излану се очас посла, али док ви схватите шта се десило, већ сте засути новом лавином измишљотина, да човјек већ може да вас убиједи да се не зовете онако како се зовете. Такође, због своје велике причљивости, хтјели они или не, не могу да сачувају тајну. А када је открију трећој особи, увијек је још мало зачине. Они не изврћу истину, они с њом жонглирају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана