Ова три хороскопска знака имаће највише среће у јануару

Агенције
Foto: Илустрација

Јануар ће за многе бити срећан мјесец, а највише за ова три знака.

Водолија
Водолијама ће почетак године остати у лијепом сјећању. С Венером у њиховом знаку, биће оптимистични, дружељубиви и уживаће у животу. Ово је погодно вријеме за нове сусрете и романтичне доживљаје, док ће парови добити прилику зближити се. Крај мјесеца доноси им срећу на пословном и финанцијском плану.

Јарац
Иако ће им ретроградни Меркур кварити планове све до 17. јануара, друга половина мјесеца биће им прилично повољна. Доживјеће успјех на послу, па тако многе очекује напредовање или проналазак боље плаћеног радног мјеста. Сам крај мјесеца резервисан је за љубав. Самци би могли остварити занимљиво познанство, док ће парови постати приснији, преноси Н1.

Рибе
Рибама ће почетак године донијети прилику да побољшају односе с људима које воле, али и да учврсте пословне контакте. Подршка околине донијеће им успјех на пословном плану. Интуиција ће их водити кроз живот па ће доносити мудре одлуке, а једино на што би требали пазити је да се не свађају с члановима породице. Крајем мјесеца Венера улази у њихов знак и доноси им остварење љубавних жеља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана