Ова три хороскопска знака ћете најлакше одвући у кревет

Агенције
Ова три хороскопска знака ћете најлакше одвући у кревет

То не значи да су лаког морала...

Звијезде вам откривају за које хороскопске знаке треба да уложите најмање труда да бисте их одвукли у кревет.


Ован

Када се ради о удварању, код Овнова пролази агресивност и директност. Немојте да га питате за дозволу да га пољубите – само га пољубите када ухватите згодан тренутак. Што вам је приступ јачи, то боље.

Овнови су подложни и комплиментима. Они желе да чују да су најпривлачније особе на планети. Али слободно можете да му се супротставите. Њима су расправе као афродизијак.

Лав

Лавови воле да буду вође и уколико имају шансу да вас оргазмом одведу до звијезда, лако ћете их на то наговорити. Воле да флертују, да буду у центру пажње. Ако желите да освојите Лава, потпуно се концентришите на њега.

Похвалите његову одјевну комбинацију или било шта друго. Понашајте се као да је најбољи у свему и свуда. Када пригушите свијетлост, провуците му прсте кроз косу и добићете велики плус. Шапућите му ријечи хвале током предигре. Тако ћете себи обезбједити савршени секс.

Водолија

Водолије су велике флегме… Њих је чак и лако одвести у кревет баш зато што им је свеједно да ли ће имати секс или неће.

Реците му да радите истраживање на тему секса за клинику и да вам треба помоћ у експериментисању. Чак и ако се насмије, бар ће вас сматрати оригиналним. Што сте неконвенционалнији, све сте привлачнији Водолији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана