Ова три хороскопска знака ће имати највише среће у љубави ове недеље

Г.С.
Foto: Илустрација

Ова недеља доноси велике прилике за три хороскопска знака да пронађу праву љубав.

 Љубав коју тражите је готово пред вама, али ћете морати одлучити хоћете ли је прихватити или игнорисати. Иако ствари можда неће бити лаке, то не значи да нису вриједне труда или да нећете научити важну лекцију о љубави. Могуће је да ћете бити скептични према тој љубави јер нисте сигурни да ли је она заиста права. Ипак, пронаћи ћете љубав за којом чезнете, иако ће вам можда требати вријеме да се навикнете на идеју да сте срећни, чак и ако не очекујете да ће то трајати.

Рак

Рак ће се ове недеље ослободити страхова и сумњи када је љубав у питању. Биће спремни да прихвате праву љубав, али ће морати да донесу важне одлуке о особи која им се свиђа. Њихово психичко и емоционално стање ће им помоћи да успуију у својој потрази за љубављу. Спремни су да одбаце „просјечну“ љубав у корист нечега дубљег и истинитијег.

Вага

Вага ће се ове недеље суочити с властитим скептицизмом према појму „права љубав“, јер су претходно били повријеђени и тешко им је да вјерују у стварну љубав. Иако су природно позитивни, често скривају своје праве осјећаје да би се заштитили. Ако не промјене свој приступ, можда неће доћи до жељене љубави. Када права љубав уђе у њихов живот, биће немогуће да је не препознају, преноси Ало.

Водолија

Водолија ће ове недеље схватити да није могла побјећи од праве љубави. Ова љубав ће је изненадити и показати да може имати наду и вјеру у љубав. Иако се сматрају суздржаним, пронаћи ће начин да из ове везе извуку најбоље. Кључ успјеха је искреност; ако буду отворени и искрени према партнеру, очекују да ће и они добити истину заузврат. Ако желе да веза успије, треба да почну са поштеним намјерама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана