Ова три хороскопска знака ће емотивно "горјети" овог љета: Десиће им се оно што су чекали цијелог живота

ГС
Ова три хороскопска знака ће емотивно "горјети" овог љета: Десиће им се оно што су чекали цијелог живота

Чувени турски астролог Мурат Којун обећава да долази најбоље вријеме за романтичне љубави за три срећна хороскопска знака. Ако нисте спремни за емотивне варнице, припремите се.

Венера, богиња љубави и лепоте, управо је ушла у страствени знак Лава. Време да се неки хороскопски знаци препусте судбини и одваже се на непознату територију како би пронашли нови почетак. Какво год да је ваше путовање, звезде су ту да вас воде.

Вага
Долазак Венере у Лаву означава почетак романтичног периода за Ваге. Овај транзит ће донијети страствене тренутке и пуно позитивне енергије. Са Венером у Лаву, осећаћете се пријатније у изражавању својих емоција и жеља. Можда жудите за дубљим везама које су и страствене и интелектуалне.
Сада је вријеме да будете креативни и уживате у истраживању свог романтичног живота. Будите отворени за нова искуства и прихватите многе могућности које вам се пружају.

Рибе
Како Венера улази у Лава, Рибе ће доживети обиље романтике и радости. Овај транзит ће донети невероватно снажан осећај магнетизма, са много могућности за праву љубав и дубље везе.

Можда ћете се осјећати сигурније у изражавању себе и својих осец́ања и постати креативнији када су у питању односи. Уживајте у овом периоду романтике ризикујуц́и и истражујуц́и нова искуства са својим партнером или потенцијалним партнерима.


Близанци
Близанци ће живети своје романтичне снове док Венера овог месеца улази у Лава. Овај транзит доноси самопоуздање, омогућавајући вам да ризикујете и истражујете са лакоћом.

Можда ц́ете се осец́ати угодније да отворено изражавате своје жеље, без страха од осуде или одбијања. Одвојите време да негујете себе и своје односе.

Истражите интимност на дубљем нивоу и дозволите себи да уживате у тренутку без бриге о томе шта следи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана