Ова два знака чека тежак јануар

ГС
Ова два знака чека тежак јануар

Један од најпознатијих руских астролога, који је популаран и у свим бившим совјетским републикама, Павел Глоба открио је да ће јануар 2024. године бити посебно тежак и изазован за два знака Зодијака.

Глоба, који се астрологијом бави готово 40 година, познат је по најразличитијим астролошким прогнозама прогнозама, малим и великим, а овог пута доноси нам хороскоп за јануар за Овна и за Рибе, којима мјесец пред нама неће донијети превише среће.

ОВНОВИ

Овнови би у јануару требало да се припазе оговарања и лажних гласина које би могле да их доведу у непријатну ситуацију. Зли језици би могли да вас лише репутације, што ће резултирати пословним проблемима, губитком важног пројекта, па чак и жестоким свађама са породицом и вољеним људима. Лажи ће ширити особа која вам завиди и која је већ дуго љубоморна на вас. Такође, у јануару ћете имати проблеме да реализујете неке замисли за које сте били увјерени да ћете их брзо и лако завршити.

РИБЕ

Рибе су прилично уморне од проблема, а ако сте притом склони лошим навикама и самодеструкцији, то ће у јануру доћи до врхунца. Биће вам веома тешко да се вратите на колосјек и да успоставите контролу над својим животом. Глоба савјетује да потражите помоћ ближњих, те да не губите вријеме не самосажаљење, јер ће свако одлагање резултирати још горим стањем. Сјетите се своје снаге и чињенице да можете да пронађете излаз из било које кризне ситуације, за себе, али и за друге, преноси Информер.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана