Ова два хороскопска знака је најлакше одвући у кревет: Један је Лав, а други...

Агенције
Ова два хороскопска знака је најлакше одвући у кревет: Један је Лав, а други...

Уколико сте у хороскопу један од ових похотних јахача, вас је веома лако одвући у кревет. Не мора то нужно да значи да сте лаког морала.

Једноставно, волите секс и поносите се тиме. Звијезде нам данас откривају за које хороскопске знаке треба уложити најмање труда да би се одвукли у кревет.

Ован

Тврдоглави Овнови се неће дати тако лако… Њих ћете морати дуго да наговарате прије него што их намолите да спавају са вама.

Бик

Сви знају да су Бикови склони претјеривању! То се веома често односи и на број партнера у кревету. Они су темпераментни, можете лако да их доведете до лудила, а уколико им се свидите, одлазак у кревет је загарантован.

Близанци

Иако воле да флертују, нећете тако лако одвести Близанца у кревет. Морате прије тога да задобијете његово повјерење, па тек уколико се све "звијезде склопе", можда ћете га и видјети без одјеће.

Рак

Емотивним Раковима је потребно много љубави, пажње, поклона и лијепих речи да би имали секс са вама. Жао нам је, мораћете да се потрудите.

Лав

Лавови воле да буду вође и уколико имају шансу да вас оргазмом одведу до звијезда, лако ћете их на то наговорити. Воле да флертују, да буду у центру пажње и можете лако да их освојите.

Дјевица

Дјевице су брижне, веома брижне. Тешко да ћете прве вечери да је одведете у кревет, али и ако успијете у томе, неће бити на једно вече.

Вага

Неодлучне Ваге не могу ни на секс да се одлуче. Док оне размисле шта ће, да ли ће и како ће већ би свануло.

Шкорпија

Сексуалне Шкорпије обожавају мажење, љубљење и секс. Чак иако је нешто испланирала, уколико се укаже шанса за сексом, она ће сигурно све отказати. Воле секс више него било шта.

Стрелац

Стрелчеви су изузетно сексуални, али треба им много времена да се одлуче… Ако их наговорите, будите убијеђени да вас чека сјајан провод.

Јарац

Јарчеви су као и Овнови… Веома тврдоглави и мораћете веома дуго да их наговарате.

Водолија

Водолије су велике флегме… Њих је чак и лако одвести у кревет баш зато што им је свеједно да ли ће имати секс или нее.

Рибе

Неухватљиве Рибе ће имати секс са вама… А онда ћете ви трчати за њима!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана