Ова два хороскопска знака дефинитивно имају свог анђела чувара

ГС
Ова два хороскопска знака дефинитивно имају свог анђела чувара

Сваки знак Зодијака, према астрологији, има свог анђела или архангела који је с њим повезан и којег може сматрати личним чуваром.

Анђео има задатак да олакша највећи терет који је живот том знаку доделио.

Анђели зодијака помажу нам да боље разумемо свој астролошки знак и његову улогу на нашем животном путу, у личном развоју и животној сврси. Зашто смо се родили баш у том знаку и чему нам он ‘служи’, какве нам прирођене врлине и личност даје? Анђели нас такође чувају и, према вjеровањима, можемо им се обратити за помоћ.

Међутим, постоје хороскопски знакови који су више приземљени и фокусирани на овоземаљско. А ту су и други знакови зодијака који су више у складу с духовношћу, религијом, свемиром и вишом силом. А ова два хороскопска знака имају најјаче везе са својим анђелом чуваром…

Рибе
Познато је да су рибе најдуховнији знак зодијака. Дубоко су маштовите, интуитивне и саосећајне према емоцијама других људи око себе. Овом воденом знаку лако је да створи дубљу везу с људима и духовним енергијама јер су видовитији и усклађенији са својим анђелима чуварима од већине других. Стало им је до личног раста и стварања вриједног живота, па позивају анђеле чуваре да њима – али и другима – помогну на том путу.

Анђео чувар риба је арханђео Баракиел, чувар доброте, вере и видовитости. Рибе су добре у истраживању своје душе и осјећања, а Баракиел им је исцелитељ и водич у томе.
одолија

Водолије
Овај ваздушни знак је слободан мислилац који стално све преиспитује. Али, када вјерују у нешто, попут моћи и одговора из неочекиваног извора, вјерују у то. Они то једноставно прихваатју. Изузетно су отворени за нове начине размишљања и дјеловања и добро разумеју што се догађа у свијету. Са својом снажном жељом за стварањем позитивне промене у свијету, каналишу своје духовне увиде као вођство.

Анђео чувар Водолије је арханђео Гаврило, анђео свијетлости, који председава небеским двором. Гаврило доноси слободно мишљење, хуманизам, откривења, наду и истину, преноси Мисс7.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана