Ова четири знака Зодијака радије бирају слободу него везу: Емотивни су и плаше се повређивања

ГС
Foto: Илустрација

Ово су четири хороскопска знака који ће највјероватније изабрати самоћу.

1. Шкорпија 
Шкорпија је најједноставнији хороскопски знак од свих. Оне воле да буду са неким у коме могу да виде себе, али ако то није случај, радије ће бити саме.
Овај знак воли да урони у сопствени ум, посебно када им се неко свиђа. Воле да покушавају да откривају свог партнера. Шкорпија ће жељети да схвати шта може да понуди у својој вези да би била најбољи партнер.

Али ако Шкорпија осјећа да је нарушена њена приватност или да постоји некаква лажна веза, нема проблем са тим да сама себи буде одличан партнер.

2. Дјевица
Дјевице воле да буду саме, јер уживају у времену које проводе са собом.
Иако повремено уживају у друштвеном окупљању, на крају дана ипак желе вријеме само за себе.

Понекад им је непријатно да учествују на друштвеним окупљањима гдје не познају све присутне. Можете само да замислите колико им је онда тешко да нађу партнера када заправо не желе да изађу или да буду ти који ће покренути дружење.

Дјевице су нека врста усамљеника у свијету Зодијака, јер када је у питању проналажење потенцијалних партнера имају супер високе стандарде. Радије би остали сами него били разочарани.
3. Рак
Ракови воле да буду самци исто онолико колико и уживају у партнерству.

Воле да организују друштвене догађаје и да услужују друге, али једнако воле и да се повуку у своју љуштуру и буду сами код куће кад год могу. Ово је знак који воли опуштајући дан на каучу, што им звучи много привлачније него ноћни излазак у град.

Такође су веома осјетљиви, па иако умеју да буду добри у вези, лако их је повриједити.

Раковима је потребно да разумијете њихова осећања. Треба им неко ко може увек бити ту за њих, што их чини опрезнијим у погледу на то са киме су. Управо та особина може да доведе до тога да Ракови више воле да буду сами и да се не укључе у потпуности са партнером како не би били повријеђени.

4. Рибе 
Рибе воле да буду у везама, али исто тако, из самоодбране, многе су срећније када су саме.

Особе рођене у овом воденом знаку су веома емотивна бића, креативни и маштовити. Радије би понекад остале код куће него да оду на забаву.

Кад добију довољно пажње која им је потребна, могу неко вријеме да буду прилично срећне и да уживају у самоћи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана