Знакови који вјешто крију своја права осјећања - да ли сте међу њима?

Г.С.
Знакови који вјешто крију своја права осјећања - да ли сте међу њима?

Постоје људи који ће изразити оно што осјећају директно. Међутим, има и оних којима није пријатно да своје емоције показују другима...

И као што је случај са многим нашим особинама личности, изражајност емоција често има везе са квалитетима које нам даје наш астролошки знак, преноси Б92

Који знаци имају тенденцију да сакрију своја права осјећања или треба да науче како да се отворе?

Бик

Бик ће се отворити ако осјети да може да вјерује другој особи, али није лако задобити њихово повјерење. Они радије задржавају своја права осјећања за себе све док практично не буду сигурни да нико неће на неки начин употребити њихова осјећања против њих. Ако ипак прођете тест, Бик ће бити великодушан према вама. Али ако му нешто не пође за руком, наставиће да игра хладно.

Дјевица

Дјевице су такође један од знакова који своја права осјећања радије чувају од знатижељних очију, осим ако је апсолутно неопходно изразити их. Они сами обрађују своје емоције, кад год желе. За њих нема ништа горе од тога да кажу некоме како се осјећају, а да не буду примјећени. Дјевице желе да их чују, само не вјерују да ће ико осим њих самих моћи да им помогне или да их у потпуности разумије.

Јарац

Јарчеви имају тенденцију да верују да емотивност омета постизање циљева и рада. Пошто је Јарац увек заузет каријером, ријетко има прилику да прича о својим осјећањима. Немојте се збунити. Јарчеви нису роботи и имају срце. Једноставно постоји одређено вријеме и мјесто за њих да подијеле своја осјећања. А гдје и када, то је друга прича.

Водолија

Није тајна колико Водолија може бити незгодна са емоцијама. Они заправо не воле да се баве ничијим осјећањима, посебно својим. Ако желите да знате како се осјећа Водолија, немојте чекати да вам то усмено кажу, јер ће вјероватно само избегавати ту тему. Ако желите да знате шта би могли да осјећају, најбоље је да потражите невербалне знакове.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана