Ова четири знака су најмодернији хороскопски знакови, воде живот с лакоћом и посебним стилом

ГС
Foto: Илустрација

Ово су најмодернији хороскопски знакови Зодијака, а провјерите да ли сте међу њима.

Ован

Овнови су љубитељи креирања индувидуалног стила и врло су јединствени. Њихове модне комбинације ријетко да можете видјети код неких других жена јер се издвајају из масе. Они успјешно комбинују сексепил и елеганцију али са укусом.

Ован воли све што је модерно и необично и жури да испроба сваки нови тренд. Чак и у најобичнијим продавницама, они ће пронаћи много елегантних ствари, а светлуцави аксесоари ће помоћи у стварању јединственог имиџа.

Најинтересантније је то што представници знака не морају ни да троше новац на луксузне брендове. Напротив, успјевају да изгледају невјероватно чак и у најједноставнијој одјећи.

Лав

Грациозни Лавови су увијек спремни да експериментишу са стилом. Прате вијести о модном свијету и инспирисано су модним стилистима. Избор њихове одјеће никада није случајан јер је сваки детаљ увек пажљиво промишљен.

Лавови бирају луксузне модне комаде, брендирану одећу, свјетлуцаве аксесоаре и тренди ципеле. Представници знака увијек маме погледе, а јединствен стил изазива дивљење и жељу за имитирањем.

Близанци

Овај ваздушни хороскопски знак преферира необичне одјевне комбинације. Близанци успјевају да комбинују недосљедне ствари захваљујући модном укусу и довитљивости. Када бирају одјећу, они ће показати своју креативност на сваком кораку. Њихова гардероба се дефинитивно не може назвати досадном. Представници знака троше новац не само на одјећу, већ и на накит, козметику, парфеме.

Занимљиви аксесоари доприносе њиховом стајлингу. Близанци увихек балансирају на ивици: Чини се да ако додају још мало боја настаће прави фијаско! Али ово се никада не дешава.

Стријелац

Представници знака увијек прате модне трендове и труде се да изгледају стилски. Радо посвећују вријеме за бригу о себи, али неће бринути да ли су пропустили најновију колекцију популарног бренда. Генерално, они су чак мирни када је мода у питању, преферирају једноставне, али елегантне одјевне комбинације за сваки дан.

Поред тога, представници знака цијене сопствени стил, лако комбинују модне комаде из различитих колекција и креирају јединствене одјевне комбинације.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана