Ова четири знака преувеличавају ствари само како би добили пажњу

ГС
Foto: Илустрација

Погледајте у наставку ко су краљице драме међу Зодијацима, које често преувеличавају своје проблеме како би добили утјеху и пажњу од вољених.

Лав
Арогантна и егоистична жена Лав се не стиди да буде рањива када су у питању људи који су јој најближи. Дакле, пажљиво посматрајте и ускоро ћете уочити ову независну жену како се, када је неко омаловажава, претвара у брбљиву кукавицу.

Било да је то свађа са пријатељицом, свађа са колегом или чак свађа са њеном мајком, она се ће се понашати као краљица драме достојна Оскара.

Рак
Ови водени знаци постају конкурентни када причају о својој трагедији. Ако би слушалац објаснио да су и они доживјели сличну ситуацију, Рак би обесмислио њихову трауму како би изгледао као да су они највише патили.
Рак је краљица драме кад год им то одговара, све док је њихов љубавник ту да их утјеши.

Дјевица
Иако је познато да су ови знаци методични перфекционисти, чини се да жуде за савршенством чак и када је драма у питању. Ако имате љубавника Дјевицу, можда ћете их доживјети као краљице драме када се најблаже прехладе или се чак исјеку на папир.

Обожавају да им се подилази, па неријетко користе лажне сузе да би дошле до жељеног циља.
Рибе
Има оних који пате у тишини, а има и оних који више воле да своју нелагоду ставе до знања свакоме ко жели да их слуша. Рибе спадају у ову другу категорију. Често се могу чути како се жале на повреде које су доживјеле, било да су то оне стварне или плод њихове маште, преноси Мондо.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана