Ова четири знака највјештије скривају своје зле намјере

GS
Foto: Instagram

Сви понекад скривамо своје осјећаје из различитих разлога. Но, неки вјешто скривају и своје тајне и зле намјере. Људи рођени у овим хороскопским знаковима су најзлобнији.

Шкорпија

Овај знак није само злобан, већ је и мајстор тајанствености. Шкорпије често знају манипулисати ситуацијама како би остварили своје циљеве, а њихова осветољубивост може бити застрашујућа.

Близанци

Близанци су мајстори двоструког лица. Њихова способност прилагођавања свакој ситуацији може их учинити невјероватно лукавима. Овај знак способан је заокупити пажњу и манипулисати информацијама како би постигао своје циљеве.

Рак

Ракови су можда познати по својој осјетљивости, али иза те осјетљиве вањштине крије се дубока емоционална комплексност. Њихова злоба често долази у облику пасивне агресије и емоционалног манипулисања.

Рибе

Рибе су можда саосјећајне и осјетљиве, али њихова злоба често произлази из њихове склоности избјегавању конфронтације. Умјесто да отворено изразе своје фрустрације, Рибе су склоније пасивно-агресивним методама како би постигле своје циљеве. Њихова способност да се претворе у жртве може бити изненађујуће дјелотворна, преноси Индекс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана