Ова четири хороскопска знака су срећници на златној листи Универзума за 2024. годину

ГС
Foto: Илустрација

Звијезде предвиђају да 2024. обећава да ће бити пуна креативног испуњења, страствене романсе и обновљеног осјећаја сврхе. За многе ће бити прекретница, али ће посебно бити повољна за 4 знака Зодијака.

Ови знаци ће доживјети изузетну срећу и успјех у разним областима живота. Али ко су срећници који су на златној листи Универзума и шта ће им тачно донијети 2024. година?

Ован

Експанзија и обиље 2024. године обећава да ће бити невјероватна година за представнике знака Овна. Јупитер, планета експанзије и обиља, пролазиће кроз ваш знак већи дио године, испуњавајући вас оптимизмом и ентузијазмом. Ова космичка комбинација подстиче Овна да ризикује, слиједи своје страсти и искористи нове могућности.

Поред тога, Сатурнов утицај уноси дисциплину и структуру у ваше напоре, осигуравајући да ваш рад буде продуктиван. Покажите свој ратнички дух и идите напред, јер 2024. година обећава изузетан успјех и лични раст, пише К1.

Лав

Харизма, креативност и смисао за сврху 2024. године обећава да ће бити бриљантна година за Лава. Ваш природни осећај за драму и срце пуно храбрости ће бити подржани небеским енергијама, чинећи вас магнетном силом на коју треба рачунати. Ово је ваша година да заблистате у свом професионалном животу или личним односима. Универзум је погодан за ваше самоизражавање, а прилике за признање и похвале ће се појавити свуда.

Присуство Нептуна у вашем сектору креативности и самоизражавања додаје магични додир вашим настојањима. Ваши умјетнички таленти ће цвјетати и ваша способност да се повежете са другима на дубоком емотивном нивоу биће без премца. Користите своју блиставу бриљантност да инспиришете и подижете људе око себе. 2024. обећава да ће бити пуна креативног испуњења, страствене романсе и обновљеног осећаја сврхе.

Стријелац

Дух авантуре и обиља за слободољубиве и увијек радознале Стријелце, 2024. година отвара свијет узбудљивих могућности. Уз утицај Јупитера, ваше владајуће планете, у вашем знаку већи дио године, очекује вас узбудљиво путовање. Утицај Јупитера доноси експанзију и могућности за лични раст, а за вас то значи ширење видика.

Ова година је одлична за путовања, високо образовање и проширење ваших филозофских и духовних знања. Космос подржава вашу потрагу за мудрошћу и авантуром, па немојте оклијевати да слиједите своје снове, било да се ради о истраживању далеких земаља или покретању новог интелектуалног пута. Будите отворени за неочекиване ветрове среће и сусрете, Стријелце, јер 2024. година обећава материјално и духовно богатство.

Водолија

Иновације и космички дарови Ваш прогресиван и неконвенционалан приступ донеће значајне резултате 2024. године. Као знак којим влада Уран, планета изума и промена, природно сте усклађени са космичким струјама које подстичу напредак и помаке. Ове године ћете се наћи на челу са најновијим идејама и технологијама.

Утицај Урана и енергија Сатурна подстичу вас да дисциплиновано и прецизно спроводите своје иновативне визије. Било да сте предузетник, научник или умјетник, ваши космички дарови ће блистати. Прихватите промјене и прихватите своју оригиналност, јер 2024. година обећава узбудљиве могућности и потенцијал да оставите свој траг у свијету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана